Matijević i Kostelac o županijskim cestama u Otočcu

U gradskoj kući u Otočcu gradonačelnik Stjepan Kostelac i njegov zamjenik Nenad Janković primili su u radni posjet ravnatelja Županijske uprave cesta Luku Matijevića.
Kako smo doznali, posjeta ravnatelja ŽUC-a Luke Matijevića uslijedila je na poziv gradonačelnika Stjepana Kostelca a vezano za sagledavanje trenutačnih prilika na Županijskim cestama na području grada Otočca. Zamjenik gradonačelnika Nenad Janković kazao je da je to tek uobičajeni dio sastanaka koje gradska uprava provodi, no da se na ovom sastanku razgovaralo u vezi rješavanja problema održavanja Županijskih cesta, rješavanja problema oko stvaranja lokava uz ceste, njihove odvodnje poglavito na djelu ceste Prozor – Čovići.
Gradonačelnik Stjepan Kostelac je dodao da su se sagledavala i moguća rješavanja problema sa šahtama na županijskim cestama koje, po svemu sudeći nisu kvalitetno postavljene ili su dotrajale pa ih je potrebno obnoviti ili zamjeniti, jer osim što stvaraju štete na automobilima, problem je i sa njihovim lupanjima. Razgovarali smo i o rješavanju problema sa odvodnjom oborinskih voda sa županijskih cesta, o proširenjima ceste Prozor – Čoviće, odnosno projektiranje proširenja djela ceste od Otočca preko Prozora do Čovića, kazao je gradonačelnik Kostelac. Bila je to prigoda da ravnatelja ŽUC-a Luku Matijevića gradonačelnik Stjepan Kostelac i njegov zamjenik Nenad Janković upoznaju i sa stvarnim prilikama sa stanjem županijskih cesta na terenu.

Dražen Prša

Nastavak ispod oglasa