Među mnogima Milinoviću čestitao i Davor Pavuna!

Svega tjedan dana od preuzimanja dužnosti župana ličko-senjskog dr. Darko Milinović je krenuo u realizaciju najavljenih projekata. Milinović se u tom kratkom periodu susreo sa brojnim gospodarstvenicima u Lovincu, održao prijem za nagrađeni Gradski zbor “Vila Velebita”, posjetio Ministarstvo obrazovanja i športa te nakon toga razgovarao sa potencijalnim investitorima. Milinović nam nije otkrio o kojim je to investitorima riječ jer kako kaže  sa nikakvim podacima ne želi izlaziti u javnost dok se ne uvjeri u realnost projekata.

-Kontaktirali su me do sada deseci potencijalnih investitora, analiziramo svakog od njih da vidimo opravdanost i ozbiljnost ponuđenih investicija, kazao je.

Nastavak ispod oglasa

Među petsto čestitaka i Davor Pavuna

Među više od petsto čestitki mnogih ljudi iz županije, Hrvatske pa i šire novom županu Darku Milinoviću čestitao je i Davor Pavuna. Kako doznajemo Milinović i Pavuna su izrazili obostranu želju za što skorijim susretom.

Plaće u županiji isplaćene 2. lipnja, Milinović želi predane i motivirane radnike

Da je ozbiljno krenuo u realizaciju izbornih obećanja svjedoči i to da su djelatnici Županije već 2. lipnja primili plaću za mjesec svibanj. Milinović je učinio sve moguće da plaće budu u tom roku kako bi radnici bili motivirani i predani poslu. Kako neslužbeno doznajemo ovo je prvi puta u nekoliko godina da je Županija plaće djelatnicima podijelila odmah na početku mjeseca.

L.O.