Megahit – Radio Gospić počeo sa emitiranjem programa

Na frekvencijama 97,1 i 105,7 MHz i putem live streama od danas SLUŠAJTE DRUGAČIJE – slušajte Radio Gospić koji je počeo sa emitiranjem programa!

Brojni slušatelji javljali su se danas direktno u eter novog Radio Gospića izražavajući zadovoljstvo početkom emitiranja programa. Pozivi i poruke potpore stizali su sa svih strana. Među prvima koji je novoj ekipi Radio Gospića zaželio puno sreće je i župan Milan Kolić.

Nastavak ispod oglasa

Ekipa Radio Gospića je mlada, lijepa i vesela – pravo osvježenje. Voditelji su Iva Talaić, Petar Tomljenović i Marija Štimac.

Prvi gost u studiju bio je gradonačelnika Grada Gospića Petra Krmpotića koji je pohvalio mladu ekipu, studijsku opremu i vrlo kvalitetne odašiljače zbog kojih se radio čuje diljem Županije.

-Gospić ima već dugu tradiciju radio postaje, imali smo jedan prekid iz razloga što je bivša radio postaja bila trgovačko društvo koje je prodavala svoje usluge, ali nažalost kao i neke druge velike postaje, nije mogla opstati na tržištu. Današnjem radiju u sklopu Ustanove osnivač je Grad Gospić, ima tri zaposlena, jeftiniji je za porezne obveznike i manja su davanja iz proračuna, a vjerujem ako se poradi na marketingu bit će još jeftiniji, istaknuo je gradonačelnik Krmpotić. Za kraj je gradonačelnik poručio svima da slušaju Radio Gospića i vjeruju mu, a ekipi Radio Gospića zaželio puno uspjeha u radu koji treba biti prvenstveno na korist građana.

Današnji program ponudio je mnogo dobre glazbe, čule su se i želje građana, također i pozdravi poznatih javnih osoba, u eteru je ugošćena i ravnateljica KIC-a Gospić i glavna urednica Radio Gospića Danijela Bogić, koja je pojasnila proces dobivanja koncesije za radijsku djelatnost i zahvalila Gradu Gospiću i gradonačelniku Krmpotiću na inicijativi da se projekt radijske postaje implementira u KIC-u.

-Slušatelji mogu očekivati pravu informaciju u pravo vrijeme, otvorenu raspravu o važnim temama,pokrivenost svakog segmenta našeg društva, kritičku misao o lošim trenucima i promoviranje novih ideja,projekata i mišljenja, istaknula je ravnateljica KIC-a.

 

L.O. / Nikola Mraović