Memorijalni malonogometni turnir „Mario Cvitković-Maka“

Večeras je u gradskoj športskoj dvorani u Otočcu započeo memorijalni turnir „Mario Cvitković – Maka“, na koji su se prijavile 24 ekipe te pet ekipa mladeži. Otvorenju turnira među brojnim zaljubljenicima u mali nogomet nazočna je bila i obitelj Maria Cvitkovića- Make: otac Nikola, majka Verica i brat Dario te nekadašnji, ali i sadašnji poznavatelji ove igre među kojima i župan ličko senjski Milan Kolić te veliki broj stanovnika Otočca i okolnih mjesta.
Nakon ždrijebanja u restoranu Bumerang u Vivozima prvu utakmicu danas su odigrale ekipe Lucky Boys iz Švice i Tomi Boys iz Otočca, nakon čega su snage odmjerile ekipe VIA iz Senja i Meteora produkcije iz Zagreba. Od 19,00 igrali su CB Bevanda iz Gospića i ekipa Biciklističkoga kluba Barkan.
U subotu u 17,30 sati igraju Lika Boys i Lucki Boys, potom Bišćani&Santos iz Bihaća i Brinje Boys iz Brinja, Bigrom iz Gospića i Dečki z bregov iz Perušića pa u 19,45 MNK Otočac i Bišćani&Santos, Drink Team i Tomi Boys te CB Extreme i Cvjećarna J&L.
Turnir će trajati do 11. siječnja, utakmice se igraju po futsal pravilima s 5 igrača u polju plus vratar,a fond nagrada je 20 tisuća kuna.
LO

 

Nastavak ispod oglasa