Milan Bašić – Kandidat za predsjednika Temeljnog ogranak HDZ-a Gospić predao svoju kandidaturu 

Na adresu portala Lika online stiglo je priopćenje Milana Bašića – kandidata za predsjednika Temeljnog ogranak HDZ-a Gospić. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

„Omogućili smo članovima da biraju između više kandidata i izaberu najboljeg, ovo je već sada velika pobjeda HDZ-a!“

Obavještavam cijenjeno članstvo HDZ-a da sam danas sa nekoliko članova užeg stožera predao kandidaturu za predsjednika TO Gospić.

Želim zahvaliti svim članicama i članovima HDZ-a koji su meni osobno i našoj listi dali podršku, stavljajući naglasak na okupljanju, razmišljajući o budućnosti i daljnjim koracima koji su pred Gospićkim HDZ-om.

Pred onima koji dobiju povjerenje članstva je velika odgovornost, da okupe sve oko istog cilja, a to je da vrate stranku na pobjedničke staze, da ponude odgovore i rješenja na sve ono s čim ćemo se u budućnosti susresti, a to HDZ Gospića može i mora.

Pozivam sve članice i članove Temeljne organizacije HDZ-a Gospić  da iskoriste svoje pravo glasa i u petak u što većem broju dođu na izbornu skupštinu TO Gospić. 

Želimo poslati snažnu poruku da iz ovoga izbornog procesa trebamo izaći jači,  vođeni na temeljima zajedništva, demokratičnosti imat ćemo snažan Gospićki HDZ.

Milan Bašić – Kandidat za predsjednika Temeljnog ogranak HDZ-a Gospić