Milan Gomerčić – Semelj ponovno predsjednik

Na Izbornoj skupštini HDZ TO Čovići održanoj u srijedu navečer u osnovnoj školi u Čovićima za novog/starog predsjednika izabran je Milan Gomerčić Semelj. Ovom Izbornom skupštinom u stvari započeli su izbori u 13 Temeljnih ogranaka koliko ih ima GO HDZ-a Otočac.
Za članove Izvršnog su odbora izabrani Barbara Volkovac Botić, Božo Dujmović, Josip Dujmović, Božidar Matasić, Nikola Matasić, Mihaela Pleša, dok su za izaslanike na gradsku izbornu skupštinu izabrani Josip Cetinjanin, Milan Golik, Milan Ladišić, Antonija Votić i Mario Votić.
Predsjednik GO HDZ Otočac Branislav Šutić kazao da su sa unutarstranački izbori započeli u Čovićima gdje je osnovan Inicijativni odbor HDZ-a za Liku, Gacku i Krbavu i zbog toga što su na prošlim izborima u TO HDZ Čovići ostvareni najbolji rezultati u povijesti svih njihovih
Šutić je kazao da će ispraviti neke nepravde koje su učinjene prema nekim osobama, odnosno da će ime Dražena Bobinca vratiti u HDZ, te mu se posmrtno zahvaliti i proglasiti ga počasnim predsjednikom. Komentirao je i politička kretanja u Gradu Otočcu, komentirajući ju kao neperspektivnu i bez ideja. Kazao je da od Otočca ne treba ni u kojem slučaju stvarati „Grad slučaj“, treba sadašnjem političkom vodstvu dozvoliti da radi, da se pokaže, ali da su svi dosadašnji rezultati bez ikakvih značajnijih učinaka, bez perspektivni i bez ideja realnih projekata i planova. Otočac će, uvjeren sam postati mjesto gdje će ponovno vladati jedna kršćanska demokratska stranka HDZ, koja će u Gradu Otočcu donijeti drugačiju i sretniju budućnost, kazao je predsjednik GO HDZ Otočac Branislav Šutić.
Dražen Prša