Javnost je svjedočila nedavnom predstavljanju Milana Kolića, kandidata za župana HDZ-a. Koliću su tada bezrezervnu podršku došli dati mnogi predstavnici udruga, klubova, institucija, građani… Komparirajući taj politički događaj sa zadnjim predstavljanjem koalicije „Bura promjena“ zaključak se nameće sam od sebe.

Nitko nas ne može prisiliti na ništa

Jedan lokalni medij po tko zna koji puta prihvatilo se pisanja bezočnih laži. Nazočnost skupine uglednih lovaca, među kojima je bio i tajnik Županijskog lovačkog saveza Mile Ugarković, na skupu potpore Milanu Kolić okarakterizirana je kao-prisila!!! Da bismo raskrinkali i ovu laž, tko zna koju puta za redom, nazvali smo Milu Ugarkovića i zamolili ga za komentar.

-Mi lovci od samoga početka imamo vrlo korektnu i odličnu suradnju s županom Milanom Kolićem. Zato  smo došli čuti njegovo predstavljanje programa. Župan Kolić je jako puno dobroga  učinio za lovstvo i lovce na ovim prostorima. Prije mjesec dana potpisani su Ugovori o koncesijama između lovačkih udruga  i Ličko-senjske županije. Stoga kao tajnik Županijskog lovačkog saveza odbacujem bilo kakve insinuacije o tobožnjem prisilnom dolaska nas lovaca na predstavljanje kandidature gospodina Kolića, istaknuo je Mile Ugarković.

L. O.