Naslovnica Izbori 2011 Milinović: «Nitko nikada neće vidjeti HDZ na koljenima»

Milinović: «Nitko nikada neće vidjeti HDZ na koljenima»

14

GOSPIĆ – Članovi ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije održali su posljednje druženje s građanima prije izbora. Na HDZ-ovom štandu opet se okupilo više od tisuću ljudi, koji su uz povike i ovacije dočekali i popratili govor prvog čovjeka ličkog HDZ-a dr. Darka Milinovića. U svom 15 minutnom govoru ministar Milinović rezimirao je sve ono što je HDZ napravio za Liku u posljednjih 20 godina.

– Neka vide da nas ima, neka vide da Kukuriku nikada neće zapjevati u Gospiću i Ličko-senjskoj županiji. Dragi prijatelji, zadnji je dan predizborne kampanje, hvala vam za sve što ste dali za HDZ u ovoj kampanju, ali hvala vam i za sve što ste učinili i posljednjih 20 godina, za najveću stranku u povijesti Hrvata i najvećeg sina dr. Franju Tuđmana, sviđalo se to nekome ili ne… Ne može Gospić i Lika dati glas onome tko želi ukinuti ovu županiju,  županijsku bolnicu, ili vukovarsku, ili kninsku, poručio je okupljenima Milinović.

– Ovdje je danas oko tisuću ljudi, na štandu Kukuriku koalicije je desetak, to je pravi odnos snaga.. Jer Lika je osjetila kako se SDP odnosi prema Ličko-senjskoj županiji. Danas čitam u novinama da HDZ nije nikada osvojio Zagreb, a SDP Gospić. I neće, ni Gospić, ni Ličko-senjsku županiju, ni 9. izbornu jedinicu koja će biti mali kotačić, ma što mali, veliki kotačić u velikoj pobjedi HDZ-a. Čitam isto tako kolumnu jednog uvaženog novinara koji kaže «što ako Kukuriku koalicija pobjedi 4.12, tko će vam čestitati Božić»..E Božić će vam čestitati predsjednica stranke gđa. Jadranka Kosor, Ličko-senjska županija i demokršćanska Hrvatska.  Demokršćanska opcije je jezgra, ako se u Hrvatskoj 90 posto stanovništva izjašnjava kao Katolici, onda ta demokršćanka opcija mora biti jača od lijeve, zagrmio je Milinović.

–  Nikada nas nećete vidjeti na koljenima, idemo naprijed uzdignuta čela, sa svim pobjedama iz prošlosti ali i budućim, s HDZ-om u srcu. Dragi prijatelji, 4.12, kada se probudimo i kada čujemo zov svoga demokršćanskog, katoličkog srca, otići ćemo na izbore jer nas ne treba moliti kao neke tri dana da se poklonimo Svetom ocu kad je došao u Hrvatsku..  Hrvaticama i Hrvatima nitko iz srca ne može uzeti HDZ. HDZ-u nitko nikada neće uzeti oni najvrednije – domovinu… Kukuriku ovdje može pijukati, pjevati ne može jer Gospić će slaviti, zaključio je ministar Milinović.

H.J.

14 Komentari

 1. tako je,ali mozemo ocekivati da redove hdz-a napuste razni poltroni paraziti udbasi komunsiti koji us u hdz usli samo poradi vlastitog interesa i koji su gledajuci samo sebe i bogateci se na racun drzave ,kompromitirali samu ideju i zasluge hdz-a!zato po meni stranka ne mora da ima 230 000 clanova ,neka ima 50 000 ali pravih odanih domoljuba hadezeovaca postenih hrvata

 2. Upravo tako, Kukuriku u Gospiću može samo pijukati, pjevati ne može jer Gospić jer će u Gospiću pjevati HDZ.

 3. zalosno je gledati slike sa skupova te partije tog kukuriku bez hrvatskih zastava,kao neki maskenbal kao neki cirkus,nazalost antihrvatski cirkus,a samo smo krivi sto nismo jos 91 zabranili tu partiju i sve sljedbenike te partije,sad nam se obija o glavu pomirba,sa neprijateljima nema pomirbe

 4. jednostavno ,trebalo je donijeti taj zakon o lustraciji,kojim bi zabranili politicki i svaki javni rad clanovima komunsiitcke partije i ne dozvolili registraciju sdp-a kao politickog nasljednika komunsiitcke partije,,,ali poznavajuci ih kao nesposobne ubrzo ce doci do sukoba,pa ako i pobjede ,ta ce kukuriku napraviti dobru stvar,ujediniti ce hrvatski desni centar kao 91 dr tudjman kad krenu sa progonima i obracun sa ostacima ostataka hrvatskog dostojanstva

 5. Nenade,da je bila lustracija niti tvoj Tuđman, ni Dado a ni Kosorica ne bi se mogli baviti politikom. Kosorica je do 92. bila član pokreta za Jugoslaviju, koalirate sa Stanimirovićem koji je bio predstavnik u skupštini tzv. RSK, koji je 91. izjavio da je Vukovar oslobođen. Većih i gorih komunjara nema nego u HDZ-u. Zatvarate prvog ministra MUP-a , kažete da je zločinac, za Manolića isto, pa s kim je onda HDZ stvarao državu, sa zločincima???!Dok god ima ljudi kao ti neće nam biti bolje.Do jučer je tvoj Sado virio sanaderu iz guzice a danas pljuje po njemu,Isto i Kosorici, kad i ona završi u Remetincu isto će se ponašati.To samo pokazuje kakva su to govna od ljudi.Da vezanje lancima ne spominjem a nakon toga generali u Hague.Koga je Račan izručio?Ima toga puno ali tebi i sličnima se neke očite stvari ne mogu dokazati. kakav komunizam, pa najveći komunisti i zločinci 45. su prešli u HDZ 91.

 6. Koliko je poznato više “nasljednika” KP ima u HDZ-z (pogotovo u Lici) nego u SDP-u. Rugala se sova sjenici.

 7. Koliko je poznato više “nasljednika” KP ima u HDZ-z (pogotovo u Lici) nego u SDP-u. Rugala se sova sjenici.

 8. pa jel vi Hdz-ovci podržavate taj lopovluk ? jel toliko volite “lijepu našu” da joj želite i daljnje pljačkanje od strane vaših poštenjačina HDZ-ovaca ? jel želite i dalje bit bjedni a sebi da zidaju zdanja ? samo izvolite …vaši se za to nisu borili ..sramite se !

 9. Koliko je poznato više “nasljednika” KP ima u HDZ-z (pogotovo u Lici) nego u SDP-u. Rugala se sova sjenici.

  A TI MALI JURKOVIĆU BI MOGAO OBJAVITI KOMENTAR OSIM AKO TI PORTAL NIJE POPLAVIO OD HDZ-A (čitaj: HDZ portal) I SPONZORSTVA (DANAS OSIROMAŠENOG ISTINA). OD NEDJELJE POZDRAVI DRUGA DADU I KAUBOJE UZ PJESMU “…došlo doba da se rastanemo… 🙂 !!!

 10. Kalimero ti po rođenju, odnosno vrsti pripadaš kukuriku koaliciji pa ti ne zamjeram na tvom komentaru.LIJEPU NAŠU koju si ti stavio pod navodnike stvorio je hrvatski narod pod vodstvom HDZ-a i dr.Franje Tuđmana.Lika je tad pokazala što želi i kakvu hrvatsku hoće.SDP svih 20 godina hoće detuđmnizaciju Hrvatske,što znači da bi opet trebali biti neki novi jugoslaveni i da opet izgubimo svoj identitet i nacionalni ponos.To potvrđuju svojim istupima Milanović i Pusićka
  Njihov osnovni program je ukinuti vjeronauk i obračun sa crkvom i svim sto ima veze sa kršćanstvom.Ja znam da bi nam standard trebao biti boljI, nisam ni ja zadovoljna,ali ako trebam birati između nekih materijalnih dobara i nacionalnog identiteta i ponosa izabrat ću ovo drugo i bit ću ponosna hrvatica
  a ti kalimero odi u svoj kokošinjac i piju, piju, pijuči pod krilima mame Vesne i tate Radimira,a stric Zoki će da kukuriče,al u Lici neće.

 11. ma pogledaj im samo imena, ZOKI, MILANKA VELIMIR, BILJANA,RADOMIR,i tako redom, smeća komunjarska, nastrojeni protiv hrvatske samostalnosti, e još nas ima jako puno, zapamtite dobro drugovi, identitet imamo i ostat će a vi ga provajte maknut.Previše ste kukurikali,a ptica koja rano pjeva se dobro usere.

Comments are closed.