Milinović: Činite me ponosnim biti županom vama mladim ljudima. Kao i vaši roditelji pokazujete kako se voli Hrvatska

Noćas je uz kišu i vrlo jako jugo u 4 sata ujutro na Autobusnoj postaji u Gospiću bilo vrlo živo. Skupina od 20-ak navijača Bad Blue Boysa organizirano je krenula u Petrinju. Kako bi pomogli porušenom gradu i njegovim žiteljima. Na odlasku u ovu humanitarnu misiju noćas ih je ispratio župan ličko-senjski dr. Darko Milinović koji im se nakon minute šutnje kratko obratio.

-Nisam mogao izdržati, a da ne dođem i zahvalim vam. Činite me ponosnim biti župan ovakvim mladim ljudima. Vi mladi ljudi pokazujete kako se voli Hrvatska kao što su vaši očevi, majke na isti način vaših godina 1991.g. stavili sebe na raspolaganje Hrvatskoj koja se branila i stvarala. Hvala vam, pozdravite tamo sve, a županija će i dalje sudjelovati u humanitarnoj pomoći nama dragoj Sisačko-moslavačkoj županiji.

Nastavak ispod oglasa

U humanitarnu akciju krenulo je 20-ak Gospićana, a na putu će im se pridružiti volonteri uz Perušića, L.Osika, Plitvičkih jezera i Korenice. Ostala humanitarna pomoć koju organiziraju razne udruge ići će ovih dana dok se iskoordiniraju s tamošnjim stožerom.

L.O.