Milinović: Gospodine Maras, krenimo zajedno !!!!!

Dr. Darko Milinović

Na adresu portala Lika online stiglo je priopćenje predsjednika ŽO HDZ Ličko-senjske županije i saborskog zastupnika Darka Milinovića koje prenosimo u cijelosti:

Da, gospodine Maras rezultati govore, ne ja, DA STE NAJNESPOSOBNIJI POLITIČAR NA OVIM PROSTORIMA. Začuđen sam reagiranjem PROPALOG  KANDIDATA za gradonačelnika grada Gospića iz redova SDP-a koji je potučen do nogu. Izrazio sam samo svoje mišljenje na postavljeno pitanje novinara o izbornom rezultatu gospodina Marasa. Valjda ste gospodine Maras toliko svjesni da mi ne možete uskratiti pravo da odgovorim na pitanje novinara. Ni na kraj pameti mi nije brinuti o vašoj političkoj sudbini, nju određuju birači koji su vam nakon vaših velikih napora u optrčavanju Gospića rekli „NE“, a to „NE“ je najizraženije bilo na ovim lokalnim izborima jer ste postigli NAJGORI IZBORNI REZULTAT SDP-a i doveli SDP na rub političkih margina u gradu Gospiću. Da vas podsjetim, vi ste uvjeravali građane ovog grada da ćete biti gradonačelnik i zaista ako imate imalo morala ne mislim tu na ljudski nego politički, odstupili biste. Kad već analizira , da vas podsjetim da sam kao nositelj županijske liste u Gospiću dobio 60,55%, a vi 18,69%. Vjerojatno znate računati, ali da vam skratim muke, dobio sam tri puta više glasova od vas. Pametnom dosta. Pitate me da li mirno spavam, pa naravno, dok vi budete jedan od čelnika gradskog odbora SDP-a u Gospiću mogu mirno spavati jer ste svoju sposobnost, odnosno nesposobnost pokazali na izborima. Što još razlikuje nas dvoje? Moja lista je polučila najbolji izborni rezultat na nivou države. A vi ste nosili gradsku listu i POSTIGLI NAJGORI IZBORNI REZULTAT NA NACIONALNOJ RAZINI od svih županijskih središta I PAZITE SADA ČUDA  NA TO STE PONOSNI. Spominjete novce koje sam dobio u stranci za obnovu crkve u Bilaju,što je istina. Na vašu žalost i USKOK je u svom istraživanju utvrdio tu činjenicu. Znam da bi vama bilo draže da je suprotno. U mom mandatu u crkve diljem naše županije uloženo je oko 2 milijuna eura, na što sam ponosan. Koliko ste vi doprinijeli ulaganju u ovu godinu i pol dana u županiju, pa i crkvene objekte?  Vama je katolička crkva izgleda trn u oku, a razloge možemo samo naslućivati.Vjerojatno ne znate da je porezna uprava, ne u Gospiću nego državna na moj zahtjev USKOK-u provjerila moju imovinu sa mojim prihodima i kreditima, i gle čuda, na vašu žalost moja imovina odgovara prihodima mene i moje obitelji. Dakle, i tu mirno spavam. Spavate li vi mirno nakon najgorih izbornih rezultata SDP-a, ali da vam nije bilo gospodina Petrya i HNS-a  rezultat bi bio još i gori, pa možete zahvaliti HNS-u što ste dobili tih  18, 69%  OSRAMOTIVŠI NAJVIŠE SEBE. Ne trebate se opravdavati za vašu podršku nezavisnoj listi Karla Starčevića, to je vaše pravo. NIJE VAM BIO DOVOLJAN PORAZ U PRVOM KRUGU PA STE IŠLI PO JOŠ JEDAN.  DA, GRADIVO MORATE UTVRDITI.

Nastavak ispod oglasa

Imam jedan prijedlog, kako bi ljudi vidjeli da i nas dvojica bez obzira na različit svjetonazor možemo zajedno uz pravu ideju. Predlažem BORIMO  SE  PROTIV  OBITELJSKOG  NASILJA,znate to je kad netko tuče ženu ili tjera majku iz kuće i slično,a još k tome pijan. Ajmo ih obilježiti, možda nam i policija može pomoći. KRENIMO, joj možete vi to krivo shvatiti da krenemo maltretirati žene i majke jer vi i debakl izbornog rezultata KRIVO shvatite kao pobjedu. Pa da budem jasan zaštitimo žene i majke, valda se tu slažemo ili možda ne?

I na kraju kažete da ste zadovoljni ovakvim katastrofalnim izbornim rezultatom.  TO STVARNO ULAZI U ANALE POLITIČKE GLUPOSTI.

Darko Milinović