Milinović: Gospodine Petry, na morbidan način i lažima pokušavate od sebe napraviti žrtvu. Odgovorite koliku plaću imate, to javnost zanima

Kandidat za župana i predsjednik stranke LiPO Darko Milinović oglasio se priopćenjem. Prenosimo ga u cijelosti.

MILINOVIĆ :GOSPODINE PETRY NA MORBIDAN NAČIN I LAŽIMA POKUŠAVATE OD SEBE NAPRAVITI ŽRTVU. ODGOVORITE KOLIKU IMATE PLAĆU, TO JAVNOST ZANIMA.

Nastavak ispod oglasa

Svaki put kada se oglasi u medijima Ernest Petry iznosi neistine. Mene je prozivao dugi niz godina, pa i moje suradnike da smo banda. Došlo je vrijeme kada neću više šutjeti na višegodišnje objede Ernesta Petrya. Kada mu se na te laži odgovori argumentima  Petry gubi zdrav razum, očito je da ga nešto jako tišti. On je naučio „pljuvati“ po ljudima, ali nije naučio dobiti argumentirani odgovor, tada ,što je vidljivo iz svih njegovih nastupa, gubi živce. Neistine su jedini instrument njegove političke borbe, a argumenti ga tjeraju u očaj, no međutim njegove laži se vrlo lako otkriju. Prenosim u cijelosti moju izjavu na N1, pa prosudite sami o još jednoj laži Ernesta Petrya. Neka javnosti pokaže bilo koju moju izjavu vezanu za njegovog  pokojnog oca. Sramno je, a to priliči samo Ernestu Petryu da pokušava na ovakav način od sebe praviti žrtvu. Dok su 90-ih ginuli po bojištima mladi Ernest Petry odjednom je osvanuo u najnovijem BMW-u u vrijednosti tada oko 60,000 maraka. Pitanje je na koji način tada mladi Ernest Petry, dok su drugi ginuli, ima tolike novce za tada najskupocjeniji automobil u Gospiću? 

Petry izbjegava odgovor na pitanje koliku ima plaću. Moje pitanje je vrlo jasno, ima li Ernest Petry veću plaću od premijera? Vrlo jasno pitanje na koje javnost očekuje odgovor, dakle da još jednom ponovim, odakle mu skupocjeni automobil dok su drugi ginuli i ponovno, imate li veću plaću od premijera koju vam je osiguralo članstvo u Pusićkinom HNS-u? To su samo neka od pitanja koja ću postavljati ovih dana. 

S poštovanjem,

Predsjednik stranke LiPO

Darko Milinović