MILINOVIĆ I ŠIMUNIĆ U VUKŠIĆU: S vama ćemo ostvariti velike pobjede i zajedno ćemo pisati povijest, a povijest pišu pobjednici!

0

U Vukšiću je sinoć održano druženje sa članovima i simpatizerima stranke LiPO.

Na druženju je kandidat za gradonačelnika grada Gospića i predsjednik stranke LiPO za Gospić Nikola Šimunić predočio svoj program.

Zajedno s njim bili su kandidati s liste za gradsko vijeće grada Gospića. Moj program baziran je na činjenicama i vrlo jasnim stavkama u proračunu koji ću odmah nakon pobjede rebalansirati kako bi ovo što vam jamčim pretočio u stvarnost.

Hoću li to moći realizirati u prvoj godini svog mandata ovisi kakvo stanje zateknem u gradskoj blagajni. Sve je više informacija da ima velikih problema što se tiče stabilnosti gradskog proračuna jer kako drugačije rastumačiti činjenice da su raznim sportskim i ostalim udrugama uskraćena financijska sredstva ili ih ne dobivaju u punom iznosu, a svima je poznato da gradu prijete milijunske ovrhe.

Na druženju je bio nazočan i predsjednik stranke LiPO kandidat za župana Darko Milinović.

Znate, da ja ne mjenjam politička uvjerenja kao neki, od ekstremne desnice pa do ekstremne ljevice čiji je predvodnik bila Vesna Pusić . Moje političko opredjeljenje je uvijek isto, rekao je Milinović. 

Gdje god ovih dana dođem od Donjeg Lapca pa do Senja osjeća se zanos i optimizam koji budi naša stranka.

Vi ovdje okupljeni, a vidim većina mladih ste jamac promjenama koje su više nego potrebne ovom gradu, a meni ste jamac pobjede koju očekujem  a vi ste  bitan kotačić te pobjede.

S vama ću pisati povijest a povijest pišu pobjednici, zaključio je Milinović.

Skupu se obratio i glavni tajnik stranke i kandidat za zamjenika gradončelnika Alen Zorić,ing.  radiologije a okupljene su pozdravili i domaćini Martina Tenđera i Joso Hećimović Vuk.

L.O./LiPO