Milinović: “Jablanac je mjesto življenja koje pokazuje kako se voli Hrvatska”

0

ŽELJKO NEKIĆ CANJUGA: „MOŽE SE I MORA BOLJE „

Na putu za Karlobag, Milinović zajedno sa Željkom Nekićem Canjugom družio se s građanima mjesta Jablanac. Skup je najprije pozdravila kandidatkinja za zamjenicu župana Ana Manjerović koja je ustvrdila, „ ono što sam čula iz Željkovog programa potvrđuje da je gotovo sigurno da će postati novi gradonačelnik.“

Oglas

Željko Nekić Canjuga, kandidat za gradonačelnika grada Senja pozdravio je nazočne i poručio,“ biti ću gradonačelnik koji će vam biti dostupan 24 sata dnevno. Znam za mnoštvo vaših problema i ako mi date mandat, a uvjeren sam da hoćete zajedno s vama rješavat ćemo neke stvari koje se čine teško rješive. Mene znate, ja sam takav čovjek za kojeg nema nerješivih problema,“ zaključio je.

Milinović je rekao, „bio sam ovdje za Sv. Josipa i obeća da ću doći ponovno. Ja sam čovjek koji ima karakter i izvršava svoja obećanja. Mi smo stranka koja nije stvorena na platformi protiv nekoga nego na platformi okupljanja i zato smo okupili više od 2000 članova, a nekima se to očito ne sviđa. Živjeti u Jablancu znači da volite Hrvatsku boreći se sa svim problemima na koje ovdje nailazite. Obnovili smo kao što sam rekao stoljetnu plažu Banju, a započeli smo projekt obnove vaše luke u ovom ponosnom mjestu. Ono mora zasjati u novom ruhu. Sve moje uspjehe u političkoj karijeri mogu zahvaliti vama i žiteljima Ličko-senjske županije. Vi ste moja velika obitelj i uvjeren sam da ćete biti jedan od kotačića velike pobjede 16.5.

L.O./LIPO