Milinović

Vlada RH je donijela odluku o raspisivanju izbora koji će se održati 16. svibnja 2021. godine. Političke stranke su, rekli bi, u punom pogonu. Čekaju se još objave kandidata za neke od općina. Ovoga trenutka se čini, bar je takav dojam, da je najaktivnija i najmlađa stranka u Hrvatskoj, regionalna stranka LiPO.

Nazvali smo njezinog predsjednika, doktora Milinovića i priupitali kako idu pripreme za nadolazeće izbore, te kakve rezultate očekuje. 

„Što se tiče naše stranke pripreme za nadolazeće izbore teku prema planu, a ponoviti ću još jednom, očekujem da ćemo biti hit nadolazećih izbora. O tome govori i činjenica da nam novi članovi pristupaju svakodnevno, pa evo vama za informaciju, u zadnjih tjedan dana pristupilo nam je preko 500 novih članova. Možda ovo zvuči za ne povjerovati ali to govori upravo o onoj emociji u Ličko-senjskoj županiji koju smo izazvali, a onima koji eventualno ne vjeruju u ovaj podatak spremni smo predočiti sve pristupnice pristigle u zadnjih tjedan dana,“ istaknuo je Milinović.

L.O.