Milinović: Milanoviću, zašto izbjegavate Hrvate u Donjem Lapcu?

DONJI LAPAC – Nositelj liste i predsjednik ŽO HDZ Ličko-senjske županije mr. Darko Milinović, kandidat za župana Milan Kolić i kandidatkinja za dožupanicu Ivana Tomaš posjetili su danas Donji Lapac kako bi dali podršku kandidatu za zamjenika načelnika Miri Tomiću.

– HDZ će i dalje skrbiti o Hrvatima u mjestima u kojima su isti manjina kako bi se očuvao njihov identitet, što će se dugoročno osigurati kroz funkciju  zamjenika načelnika Mire Tomića, poručio je Milinović te dodao da se ne može jednim posjetom premijera Milanovića prikriti  nesposobnost aktualne vlasti te da je sramota da se premijer kada i dođe u Donji Lapac  ne susretne sa predstavnicima Hrvatskog naroda.

Nastavak ispod oglasa

Kandidat za župana Ličko-senjskog Milan Kolić istaknuo je da će se kao i do sada zalagati za ravnomjeran razvoj Ličko-senjske županije te naglasio da je SDP sustavno kroz institucije Vlade Republike Hrvatske radio na devastaciji gradova i općina u Ličko-senjskoj županiji što je posebno vidljivo u Donjem Lapcu u kojem je načelnik Šijan jednako nesposoban kao i premijer Milanović.

Kandidat za zamjenika načelnika Miro Tomić zahvalio je  Milinoviću i Koliću što su došli u Donji Lapac  te istaknuo da će se u svom radu zalagati za razvoj infrastrukture, otvaranje novih radnih mjesta  u Donjem Lapcu.

Svoj posjet Donjem Lapcu kandidati su završili obilaskom Hrvatskog doma u izgradnji koji je projekt HDZ-ove  Vlade. Također, županijski HDZ je kao i svaki put do sada donirao iznos od 5.000,00 kuna Kulturno umjetničkom društvu „Kraljica Katarina“ kako bi i dalje baštinili hrvatski ponos i identitet u Donjem Lapcu.

L.O.