U nedostatku aktivnosti onih koje zdušno podupire, što je rezultiralo nervozom, jedan portal započeo je sa lažima i podmetanjima. Dosadašnji tijek kampanje na području naše županije uistinu je politički korektan. Čak je i SDP-ov kandidat Nikola Maras odustao od blaćenja i pribjegao korektnoj kampanji što je svakako za pohvaliti, ali to se odnosi i na sve druge preostale kandidate (Milinovića, Kustića, Račića, Tomaš).

Novinar homoseksualac ili bolesno opčinjen HDZ-om?

Jedan tzv. novinar bavi se samo blaćenjem HDZ-vaca. Opčinjen njima mnogi kažu kao da je homoseksulac ili kao da zagovara nekoga tko ima takve seksualne orijentacija što nitko ne bi smio osuditi jer se svi kandidati zalažu za različita mišljenja i slobodu u svakom smislu te riječi pa tako i slobodu seksualne orijentacije. Ipak možda je on samo bolesno opčinjen HDZ-om što je najbliže istini, čime zapravo šteti svojim favoritima. Navodno se i sam Hrvoje Račić želi odmaknuti od te novinarske sramote koja i njemu šteti, jer se u kuloarima govori da je taj novinar njegov glasnogovornik.

Milinović: Hvala na promociji

Upitali smo Darka Milinovića o satirama i lažima na njegov račun ( npr. napisi da je oblijepio kuću plakatima, karate udarcu u milicajsku kapu, kašnjenju na Grobnik,bijelim zubima itd….). Na naše iznenađenje izjavio je “super su mi te šale i satire. Ako se ne znate šaliti i primiti šalu na svoj račun niste odlični”, zaključio je HDZ-ov kandidat i zahvalio se na dobroj promociji kroz šale.

L.O.