Nakon posljednjih medijski prozivki, nazvali smo župana Darka Milinovića da nam prokomentira žestoki napad od strane Dražena Jurkovića.

Koliko nam je poznato nikada niste govorili negativno u kontekstu svog bivšeg državnog tajnika Dražena Jurkovića. Zašto se okomio na vas?

-Iskreno govoreće stvarno mi nije poznat razlog njegovih prozivanja. Očito kolega Jurković ima nekih problema zbog čega sam eto opet ja kriv.

Što se kolege Jurkovića tiče, ne bih se spuštao na tu razinu komunikacije jer smatram da to nije primjereno. Pogotovo nije primjereno meni etiketirati nešto što je pisalo na vašem portalu, a očito ga je to jako pogodilo kad je na tako neprimjeren način reagirao. Što se mene tiče o njemu od mene sve naj,naj…a on dobro zna da ja nemam dlake na jeziku i kažem u lice svima ono što mislim. Nekad me to košta, ali češće tu iskrenost ljudi prepoznaju.

“Možda je lista HDZ-a zbog Dražena Jurkovića doživjela debakl u Gospiću. Na toj listi je bilo puno kvalitetnih ljudi, ali eto u svakom žitu ima kukolja”

-Što se razultata izbora tiče mogu ga samo podsjetiti da je lista koju sam ja predvodio i bio na njoj,  dobila je više glasova u Gospiću od liste na kojoj je bio on i to govori više od svega. Dakle, prva lista HSP-a, druga moja nezavisna lista i treća lista na kojoj je bio Dražen Jurković. Tko zna, da nije bio na listi možda bi lista HDZ-a pobijedila, ovako su birači, a ne ja, rekli svoje. Mogu ga samo podsjetiti kad sam ja vodio listu HDZ-a na kojoj nije bilo mjesta za njega, ta lista je polučila 50% bolji izborni rezultat. Možda ti rezultati govore o meni, ali o njemu. Očito mu birači nisu zaboravili politička lutanja.

Ponavljam, o Draženu Jurkoviću što se mene tiče sve najbolje, ali ja sam samo jedan, a birači su mu poručili što misle, kazao je Milinović.

L.O.