Milinović: Ne treba mi slogan – ja znam!

Portal GsPress analizirao je nekoliko kandidata koji su predstavili svoj program za župana i kako navode vrlo jasno, bez obzira na političku preferenciju bilo koga, Milinović je još jednom pokazao ne samo svoje kvalitete i govorničke sposobnosti, naravno i marketinške, nego je i jedini od kandidata, što se programa tiče, bio jasan i decidiran, upućujući nazočne na ovlasti župana.

-Ako bi krenuli redom najprije možemo istaknuti da je prvi dio programa, onaj politički, prošao odlično. Napravio je presjek kroz povijest ovih prostora ali i povijest osnivanja stranke LiPO. Sve nazočne iznenadio je još jednom istančan osjećaj njegovog tima za marketing, NE TREBA MI SLOGAN- JA ZNAM !!! Još jedan Milinovićev slogan nakon onog odličan 4 koji se razlikuje od svih drugih, ne samo u Ličko-senjskoj županiji nego i u Hrvatskoj.

Nastavak ispod oglasa

Što je Milinović htio reći? 

Iskazati svoju osobnost jer je ona vrlo bitna u politici pa ćemo spomenuti dio govora kada je spomenuo Zdravka Oreškovića kao predstavnika branitelja koji su stvarali Hrvatsku domovinu. Taj dio je Milinović zaključio riječima NE TREBA MI  SLOGAN – JA ZNAM, te dodao, „ja znam kakav je osjećaj stvarati Hrvatsku domovinu,“ budući je bio dragovoljac domovinskog rata. Nastavio je nakon toga, probudivši emociju kod nazočnih „ bio sam u situaciji da sam morao prijateljima ili obiteljima u domovinskom ratu javljati da su ostali bez svojih najmilijih“, te ponovio, nekima treba, a MENI SLOGAN NE TREBA – JA ZNAM, kakav je to osjećaj. Nakon toga spomenuo je i vrijeme kada je bio ministar zdravstva aludirajući na velike probleme u zdravstvu danas. Ponovno je spomenuo svoj slogan NE TREBA MI  SLOGAN – JA ZNAM, pa nastavio kako sa svojim suradnicima ( misleći na Dražena Jurkovića i direktora HZZO-a Strizrepa) dovesti rokove plaćanja u zdravstvu na 60-90 dana i ne imati u 4 godine ni jedne sanacije zbog stabilnosti zdravstvenog sustava. Milinović je zapravo na svom predstavljanju dao snažnu poruku  „jednostavno znam kako rješavati probleme na bilo kojim razinama.“

L.O.