Naslovnica Reagiranja MILINOVIĆ: „Nekima smetaju odlični rezultati Šutića i HDZ-a u Otočcu“

MILINOVIĆ: „Nekima smetaju odlični rezultati Šutića i HDZ-a u Otočcu“

8

Reagiranje predsjednika Županijske skupštine Ličko – senjske županije. dr. Darka Milinovića na napise kako nije dozvolio Šutića da govori. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Prije svega želim vrlo jasno napomenuti da gospodin Šutić, predsjednik GO HDZ-a Otočac, kao i cijeli Gradski odbor, imaju moju punu podršku, kao i podršku Županijskog odbora HDZ-a Ličko senjske županije. Očito nekima smetaju odlični izborni rezultati gospodina Šutića i HDZ-a u Otočcu na čemu im čestitam.
Nije istina da nisam dozvolio gospodinu Šutiću govoriti već sam ga samo upozorio da se vrati na temu kada je govorio o svom šikaniranju na Veleučilištu „Nikola Tesla“ za vrijeme aktualnog sata, na što po Poslovniku nije imao pravo. Na isti način sam upozorio i gospodina Tomislava Zrinskog i svakoga tko tijekom sjednice krši Poslovnik . Branislav Šutić prihvatio je moje upozorenje vrativši se na temu. Zlonamjerni napisi pokušavaju i kroz ovaj način politički diskreditirati Šutića, budući im nije dosta što je od lokalnog SDP-a dobio otkaz na Plitvicama i na Veleučilištu „Nikola Tesla“. Također je očito da ga ovakvim napisima ne žele samo politički diskreditirati, nego pokušavaju i egzistencijalno uništiti njega i njegovu obitelj.

dr. Darko Milinović

Predsjednik Županijske skupštine

SHARE

8 Komentari

  1. Pitam se što niko ne odgovori Mladenu Rogiću što na najlažljivijem portalu u Hrvata blati Kockija.Kad pišeš o drugima red je znati da se politički dresovi stvarno mjenjaju po potrebi. G. Rogić je ratni vojni invalid, dobio je zasluženo stan i mirovinu. Zaposlio je članove obitelji. Sve 5. Samo mi nije jasno s kakvim on to pravom crta političke skice Gospića i Like.Povremeno dođe u Gospić i nađe se na kavi sa svojim pismenim urednikom, svojim blebetalom.Dali ko od nas iz grada hoda po Zagrebu i diktira za koga glasati, ko je kakav? Rogić dojuri u Gospić čuje tračeve i onda na kavu s veličinama sličnim sebi.A inače je teški intelektualac ko i većina s kojom se sastaje.

  2. Mislim da lokalni SDP bez instrukcija i logističke potpore svoje središnjice nije poduzeo ništa na svoju ruku. Niti za to imaju snage niti su dovoljno samostalni da bi se upustili u tako složen postupak. Dr. Dado griješite kada navodite da je to lokalni SDP.

  3. ne griješi milinović kada kaže da je to lokalni ( gospićki )sdp na čelu sa drugom marasom i vjernim sljedbenicima skednžićem,devčićkom i mozgom koji stoji iza svega a do sad se uspješno sakrivao iza svih-drug šprajc. skendžić je u sdpu,devčićki je maras zaposlio muža bez natječaja pa sad vraća dug drugu i društvu a šprajca je zaposlio rječki sdpovac vejić pa iz ideoloških razloga proganja sve što je desno. ono što maras nezna jer vjeruje “stručnim” pravnicima a šprajca nije briga je što će šutića sud vratiti na radno mjesto sa naknadom i kamatama. razbacuju se drugovi sa državnom lovom, zaboli ih, nije njihova. čisti politički progon lokalnog sdpa.

  4. nedostaje ti još loš glumac baković kojeg je šutić “napao” a koliko je loše izrežirao napad govori i činjenica da je od 18 ljudi koji su bili na sastanku samo 1 potvrdio da je šutić prijetio bakoviću, ostali su potvrdili da je baković urlao na šutića, ničim izazvan. ali doći će istina jednom na vidjelo. vjerojatno će se bakoviću kad se promjeni vlast naglo vratiti sjećanje.

  5. ako je suditi po otkazima, šutić je najveća žrtva sdpa na ovim prostorima. ono što ne kužim je kako ta ekipa misli dalje kad su izbori pred vratima. što radiš drugima nadaj se sebi. nije mi jasno kako se maras, skednžić i ostatak sdpove svite ne boje za svoje **zice kad su se do grla umočili u nezakonitosti.

  6. Znamo kome smetaju rezultati, ti su već dosadni, jadni, bijedni, samo neka podmetaju a mi smo još jači i složniji.

  7. Zar Vi, koliko mogu vidjeti vrlo upućeni komentatori mislite da lokalni SDP-eovci sami mogu smijeniti dr. Šutića sa obje funkcije. Nije gosp. Šutić od jučer da bi ga ti diletanti mogli nasanjkati. Akcija je siguran sam pomno planirana u gnijezdu.

Comments are closed.