Milinović osobni izaslanik Karamarka u Boričevcu

U povodu obilježavanja 71. godine od stradavanja Hrvata u Boričevcu 1941. godine, predsjednik ŽO HDZ-a Ličko senjske županije Darko Milinović u svojstvu osobnog izaslanika predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka nazočit će obilježbi ove obljetnice.

Kako doznajemo, uz predsjednika Ličko senjskog HDZ-a Darka Milinovića su i župan Ličko senjski Milan Jurković, predsjednik Županijske skupštine Ličko senjske Milan Krmpotić i gradonačelnik Gospića Milan Kolić.

Nastavak ispod oglasa

–        „ u Boričevcu je vrijeme stalo 1941.g. kada su srbočetnici poubijali i rastjerali hrvatski narod. Boričevac je još jedno mjesto u kojem dostojno i sa pijetetom želimo obilježiti stradavanja hrvata. Sazrijelo je vrijeme u Hrvatskoj da se obilježe stradavanja hrvata koji su stradali od četnika i komunističkog sistema“ – istaknuo je Milinović.

Milinović nam je uoči odlaska u Boričevac kazao, da i ovaj čin njegovog odlaska na Boričevac u svojstvu osobnog izaslanika predsjednika Karamarka potvrđuje jedinstvo unutar stranke i provođenje strateških nacionalnih interesa na dobrobit stranke i hrvatskoga naroda.

 

LO