Milinović: „ Pobjedimo zajedno za budućnost županije“

Gospić – Danas su se u Gospiću okupili svi čelnici kršćansko pravaškog bloka Ličko senjske županije (HSS, HSP AS, HSP, HSU) predvođeni čelnicima HDZ Ličko senjske županije, kako bi obznanili početak službene kampanje za Lokalne izbore 2013. godine.

Činom polaganja vijenaca i paljenja svijeća te odavanja počasti i pijeteta prvom hrvatskom predsjedniku, ocu Domovine dr. Franji Tuđmanu, poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata na Trgu Alojzija Stepinca, među inima nazočio je nositelj  županijske izborne liste Darko Milinović, kandidat za župana LS Milan Kolić, kandidati za dožupane Ivana Tomaš i Sanjin Rukavina, te kandidati za gradonačelnike i načelnike gradova i općina u Ličko senjskoj županiji.

Nastavak ispod oglasa

Nazočnima se obratio nositelj županijske liste Darko Milinović kazavši da je proljetna kiša koja pada  nagovještaj dobrog uroda, i nije nas spriječila da se okupimo u ovako velikom broju, kao što nas nisu spriječile četničke granate 1991. godine u ostvarenju stoljetnog sna dr. Franje Tuđmana, prvog hrvatskog predsjednika pred kojim danas simbolično stojimo i poručujemo da u pobjedu idemo zajedno. Pobijedit ćemo zajedno, onima koji žele vjeronauk van iz škola kažemo NE, onima koji koji žele uništiti LS županiju u administrativnom smislu kažemo NE, danas kažemo NE svima onima koji na bilo koji način nastoje omalovažiti Grad Gospić, općine i gradove u LS županiji, recimo NE onima koji žele uništiti  institucije u ovome gradu. Mi smo ovdje garancija da će se u idućih 13 dana promovirati program kršćansko – pravaške opcije, koja je najjača u Ličko senjskoj županiji ali u Hrvatskoj.

          „ sogan HDZ i koalicijskih partnera „ Pobjedimo zajedno“ simbol  je zajedništva i bit će temelj programa HDZ-a i koalicijskih partnera. Ovdje su okupljeni svi oni koji će govoriti o svojim programima u općinama i gradovima i županiji, uvjeren sam u pobjedu u Gospiću sa Krmpotićem, u Novalji sa Dabom, Senju sa Nekićem, Otočcu sa Barkovićem i poručujem im neka ostave nadu svi oni koji su pomislili da će se u Otočcu podjeliti demokršćansko pravaška scena, jer poruka „Ponovno samo zajedno“ govori o jakoj snazi zajedništva Gospića i Otočca, što čini glavnu osovinu, uz ostale gradove i općine u borbi za novu pobjedu“ – kazao je Milinović.

Nikola Maras nema osjećaja za Gospić, i to bi mogao biti njegov slogan, jer se služi klevetama i lažima, takav čovjek nikada neće biti na čelu niti jedne općine ni grada u LS županiji. Najbolji odgovor na sve laži i klevete koje je izrekao dobio je od predsjednice Studentskog zbora Veleučilišta Nikola Tesla, koja mu je poručila da ne uvlači politiku u ličko ponosno Veleučilište Nikola Tesla, dodao je Milinović.

-„ demokršćansko pravaška opcija okupljena oko HDZ-a polučit će izborni rezultat koji garantira veliku pobjedu, ne manju nego što je bila prije četiri godine u županiji, općinama i gradovima. Uvjereni smo u pobjedu u Perušiću, Brinju, Lovincu, Korenici, Udbini i Karlobagu. U Vrhovinama i Donjem Lapcu HDZ će sa svojim koalicijskim partnerima imati zamjenike načelnika. Gospić će dati župana Milana Kolića koji isto ide pod sloganom „ Pobjedimo zajedno“, stoga vas još jednom pozivam, pobjedimo zajedno, istinom za budućnost, istinom za ljubav, istinom za ponos županije i hrvatske nam Domovine“ – kazao je Milinović.      

Dražen Prša