Milinović: ‘Podmeće mi obavještajno podzemlje!’

11
Darko Milinović
Darko Milinović

Je li Darko Milinović primio više novca od onog što je priznao? “Dokument koji se pojavio je falsifikat”, istaknuo je kandidat za predsjednika stranke.
– Ušli smo u drugo poluvrijeme utakmice za predsjednika stranke i dokument kojeg ste vidjeli je neautentičan i falsifikat. I danas tvrdim da sam preuzeo 70.000 kuna donacije iz legalne stranačke blagajne. Ako bi se pobliže pozabavili s tim dokumentom, onda bi sami uvidjeli da sam potpisao nešto, a da je nakon toga prepravljano i nadopisivano nešto drugo, kaže Milinović te dodaje kako iznosi nadopisivani.

Upire prstom u obavještajno podzemlje. Ne želi izravno odgovoriti na pitanje podmeće li mu Karamarko.

Oglas

– Grafološko testiranje zatražila je stranka, bez mog znanja. Da su mene pitali, rekao bih nema potrebe, moji su potpisi autentični. Nije na meni da otkrivam iznos, tko je i na koji način dopisivao i mijenjao, što se jasno vidi iz tog dokumenta. Očito sam prepoznat kao favorit pa su počele i ovakve igre. Ovo mi sliči na rukopis obavještajnog podzemlja, rekao je Milinović te ponovio kako ne zna tko bi to mogao biti.

Dodao je tek da se slaže sa svojom kolegicom i predsjednicom stranke Jadrankom Kosor da se moraju kazniti oni koji su imali posla s crnim fondovima.

– Svatko tko je uzimao u vlastiti džep mora odgovarati. Također, svatko tko je u određenom trenutku imao saznanja da je postojao nekakav crni fond i nije to prijavio, mora odgovarati, zaključio je Milinović.

LO