Milinović pomogao HDZ-u grada Gospića ostvariti dobar izborni rezultat

Kad se analiziraju izborni rezultati u gradu Gospiću možemo konstatirati da je Kolinda Grabar Kitarović prošla relativno dobro. Doduše, to se ne može usporediti sa rezultatima prije 5 godina kada je HDZ polučio rezultat od 62,7 % i osvojio 3800 glasova. Dakle, 1200 više nego sada. Za napomenuti je da je isto tada kao i jučer postojao „desni„ kandidat prof. Kujundžić, sadašnji ministar kojega su podržavali Karlo Starčević i gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac.

Jučer je HDZ dobio 44%  što je daleko ispod rezultata od prije 5 godina, ali ipak je ostvaren dobar uspjeh. Za dobar rezultat očito je zaslužan i župan ličko-senjski Darko Milinović koji je kako doznajemo nakon sastanka s predsjednicom 10 dana prije izbora obećao pomoć.

Nastavak ispod oglasa

Da podsjetimo, u Gospiću je skupljeno negdje oko 800 potpisa,  a tome je pridodao i Milinović koji je u jedan dan skupio 900 potpisa i dostavio ih direktno u središnjicu stranke. Svih 900 građana koji su županu potpisali za Kolindu Grabar Kitarović,   rečeno je da tim angažmanom Milinović želi pomoći Kolindi Grabar Kitarović. Tome svjedoči i da se župan sa 70-tak djelatnika županije i Udrugama iz Domovinskog rata ( Udruga udovica poginulih branitelja, Udruga djece poginulih branitelja, Stožer za obranu digniteta Domovinskog rata, Udruga veterana 9.gbr „Vukovi“, HVIDRA-a)  nakon skupa u Gospiću sastao sa predsjednicom i kandidatkinjom Kolindom Grabar Kitarović. Očito je da su pored HDZ-a župan Milinović i njegova ekipa zaslužni za možemo reći ipak dobar rezultat, ali daleko ispod onoga što su kandidati HDZ – a osvajali u prošlosti.

L.O.