Milinović: “Što je stvarni razlog Marasova bijesa?”

Na adresu portala Lika online stiglo je reagiranje saborskog zastupnika Darka Milinovića na pismo Nikole Marasa. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Zašto se  ljuti  Maras? Razbjesni se kada on sam spomene NEKAKVO PISMO o čijem sadržaju nitko  ništa ne zna nego on sam. To  je  pokušaj odvraćanja pažnje od  bitnih  stvari, TEŠKOG IZBORNOG  DEBAKLA, pa nažalost postaje toliko iracionalan da sam spominje svoju obitelj, pa je  gura  u  političku  bitku  između  nas dvojice bez  ikakvog  razloga. STRAŠNO!!!! Nakon toga se ispričava  mojoj  obitelji, ja njegovoj  nemam  za što, a cijenim je  i  poštujem. Ali zašto se Maras  stvarno  ljuti? Ima  za  to  bar deset  razloga, pa krenimo!

Nastavak ispod oglasa

–1— ZATO  ŠTO  JE  SLABIĆ –Neka se sjeti što je u  kampanji  govorio o meni. Vrh hobotnice , primitivac , kriminalac ,o mojoj kući, bahati  šerif, pa u zadnjem da sam psihijatrijski slučaj …  i mnoge  druge stvari. Nikada nisam reagirao  na te  osobne  uvrede. Sada na najniži mogući način  ŽELI  UPLESTI  SVOJU  OBITELJ  i učiniti sebe žrtvom. To  rade  samo SLABIĆI. NIKADA ja nisam spomenuo njegovu obitelj ( MOLIM ČITATELJE  NEKA  PROČITAJU  MOJE  PRIOPĆENJE PA NEKA  SAMI  VIDE), a on se mojoj ne treba ispričavati jer sve gadosti i  sve uvrede na moj račun moja je obitelj stoički podnijela jer nije bitno tko što govori nego tko govori. Moja obitelj je svjesna da sam u politici i da često ispaštaju zbog toga više nego je potrebno, ali  SAM  IH  ZAŠTITIO , A  NE  STAVIO  U  PRVI  PLAN  KAO ON SVOJU.

–2—ZATO  ŠTO  JE  NESPOSOBAN. Smeta ga što sam rekao da je NESPOSOBAN  POLITIČAR. Ne, to su rekli birači.

–3—ZATO ŠTO  NEMA  MORALA. Stvarno mislim da NEMA  MORALA nakon  izbornog  debakla držati bilo kakve političke prodike, naročito pobjednicima. On pokušava biti DIKTATOR  koji najradije ne bi priznao volju birača koji su rekli što su imali o nama dvojici. Jedino  moralno   nakon debakla je  ostavka.

 –4—ZATO  ŠTO  JE  KUKAVICA. Rekao sam: ako kandidati HDZ-a ne pobijede za župana i gradonačelnika Gospića da ću dati ostavku. SJETITE SE, bacio sam mu rukavicu, ali ju je odbio, a s druge strane uvjeravao je sebe i građane da je baš on budući gradonačelnik. Pa kad je bio tako uvjereni u pobjedu, zašto nije prihvatio bačenu rukavicu. Znate li zašto? Zato jer je KUKAVICA, nema hrabrosti ući u politički ring i PREUZETI  ODGOVORNOST, uvijek mu je netko drugi kriv. Ima samo hrabrosti omalovažavati i to je jedino što zna. Kad mu se odgovori gubi živce, no dosta sam ja šutio o njegovim podmetanjima i lažima.

 –5—ZATO  ŠTO  PODMEĆE. Ima hrabrosti i podmetati, ali ne samo meni nego i svojoj obitelji koju ja nisam niti jednom riječju spomenuo. Pa slijedom toga neka se ispriča, ali ne  mojoj nego svojoj obitelji.

–6—ZATO  ŠTO  JE  NARCISOIDAN. Sjetite se, kada je poslao priopćenje. Onog trenutka kada su me novinari pitali o njegovom izbornom rezultatu. Do tada nikada nisam s njim polemizirao, pa se ohrabrio misleći da će politički profitirati. Pa valjda  mogu  reći  svoje  mišljenje, ili on misli drugačije? Nakon toga se RAZBJESNIO, i opet sasuo niz uvreda prema meni, te sam odlučio reagirati. Što sam trebao reći da je sjajan, da je odličan političar, da ne laže, da ne vrijeđa, da je budućnost ovog grada… Pa ne mogu lagati. To on govori o sebi,a tako o sebi govore NARCISOIDNE osobe. Pa neka nastavi tako, ako mu je tako lakše.

–7—ZATO  ŠTO  JE  GUBITNIK- Dokazat će da je obična kukavica i politički autsajder. KUKAVICA zato jer me neće tužiti, samo  ne znam zašto bi me tužio? Bilo bi to zanimljivo, možda bi javnost svašta saznala, a što sada ne zna. A politički  AUDSAJDER I  GUBITNIK , jer će ako bude ponovno kandidat za gradonačelnika na idućim izborima IZGUBITI kao i na ovim proteklim.

 –8—ZATO  ŠTO  NAVIJAM  ZA  NJEGA- Kaže da su kod njega unutarstranački izbori. NAVIJAM   ZA  NJEGA. Za vladajuću koaliciju u gradu nema bolje vijesti nego da on pobijedi. Samo se bojim da mu NE  PRORADI  SAVIJEST, pa se ne kandidira zbog najgoreg rezultata u povijesti SDP-a. Ali to bi napravio DA  IMA  MORALA, ali to smo konstatirali, jednostavno ga nema.

–9—ZATO ŠTO  JE  IRACIONALAN- Poziva se da je MODERAN  POLITIČAR, pa moderni političari se nakon takvih rezultata povlače. Oni  koji  žive  u  svom  iracionalnom  svijetu  uvjere  sebe  da  je to  odličan  rezultat, pa postaju iracionalni u prosudbama, a to  je  pogibeljno. Evo vam primjer Otočca i Novalje. Čelnici su se povukli a imaju puno bolje rezultate nego vi. DOKAZALI  SU  DA  IM JE  STRANKA  ISPRED  OSOBNIH  INTERESA I DA IMAJU MORALA.

–10—ZATO ŠTO  MU  POMAŽEM  DA  SAČUVA  MORAL–Stalno govori  o nekakvom PISMU, a javnost  i  ja ne znamo što  je  sadržaj  toga pisma. Pa neka ga objavi da svi  znamo  o  čemu  je  riječ . No,  ako  je riječ  o obitelji povlačim  svoj  poziv  da  ga  objavi,  dužni  smo štititi svoje i tuđe obitelji. Ako  je  nekakvo  podmetanje, pa i podmetanje u vezi s obitelji,  a moram se  složiti  da  je  toga  u  politici  previše, neka ode  na  DETEKTOR  LAŽI. To  je  jedini  način da SAČUVA MORAL. Evo, idemo  zajedno, mene  neka  pitaju  jesam  li  ga ja  pisao  kao  što on sumnja i insinuira, te znam  li išta o tom  pismu, a njega je li istina ma što u njemu  pisalo? PA  DA  VIDIMO  TKO  LAŽE.  IMA  LI  ZA  TO  HRABROSTI???? Spavam  li  mirno, to  me je pitao u  svom  priopćenju? Da ga podsjetim kada je podmetao razne insinuacije oko moje imovine, otišao sam u DORH i prijavio  se. Sad  imam papir  „crno na bijelo“. I još  nešto:  JEDINI  SAM  POLITIČAR u državi koji  ima temeljem novog  zakona  takav  dokument, koji nedvojbeno potvrđuje da je moja imovina zakonito stečena i odgovara primanjima moje obitelji. Dokazao  sam  da  sam  hrabar, a znate li zašto?  Nisam  se imao  čega  bojati.  A on, BOJI LI  SE DETEKTORA???? Da ga citiram: SPAVA  LI  MIRNO????

Dr. Darko Milinović