Milinović u Korenici, Brinju i Gospiću: “Svi na noge, idemo po pobjedu”

Nastavljaju se aktivnosti predsjednika stranke LiPO Darka Milinovića za nadolazeće izbore. Milinović je danas obišao nekoliko punktova u Gospiću, a nakon primopredaje vozila za hitnu medicinsku pomoć Milinović nastavio je aktivnosti diljem županije. Boravio je na radnom sastanku u Korenici gdje je razgovarao o nizu aktivnosti i pripremi  za nedjeljne izbore, čestitao stranci LiPO u tom mjestu na izbornom rezultatu i zahvalio na ogromnom doprinosu i njegovoj pobjedi u prvom krugu. 

Nakon toga Milinović je posjetio Brinje gdje je također zahvalio stranci LiPO na dobrim rezultatima. Još ranije Milinović je čestitao Fumiću na pobjedi u prvom krugu, a članovima stranke i simpatizerima poručio da je uvjeren da će dati još veći doprinos nego u prvom krugu, a to će rezultirati i pobjedom. 

Nastavak ispod oglasa

Nakon toga uputio se natrag u Gospić i u večernjim satima sastao se sa članovima, aktivistima i simpatizerima stranke iz Žabice, idemo po pobjedu i u Žabici poručio je Milinović uz napomenu da je NK Velebit jedini nogometni klub u kojem je Milinović igrao.

L.O./LIPO