Nakon službenog završetka posjeta Lovincu, župan Milinović je održao radni sastanak svog stožera s kandidatima na listi dr. Vlatkom Duvnjakom i Milom Krivokućom te prisutne upoznao sa političkom situacijom. Napomenuo je da ne dopuste da ih lažu oko zaustavljanja projekata ako budu glasali za njega. Milinović je naglasio da je na njegovoj listi više HDZ-ovaca nego na listi HDZ – a, da je to istinska domoljubna lista i da na njegovoj listi nema onih koji su rušili HDZ.

Istaknuo je da je uvijek nadmoćno pobjeđivao u Lovincu, Svetom Roku i Ričicama te da odličan rezultat očekuje i 10.03.

“Neće Lovinčani, Svetoročani i ostali dozvoliti da im županiju vode ljudi koji žive u Zagrebu. Naročito sam ponosan na odličnu suradnju sa načelnikom Miletićem, to je čovjek koji zaslužuje poštovanje i naša će se suradnja nastaviti” kazao je.

„Moram Vam reći da je to bio i izričiti stav mog prijatelja Jose Vrkljana – Jotana, ali zašto je sad svoj stav promijenio nakon izvrsne suradnje sa mnom pitajte njega. Za razliku od nekih ja ne dopuštam da mi itko lomi kičmu” zaključio je Milinović.

Dr. Duvnjak:”Prihvatio sam poziv Milinovića jer je iskren i puno je napravio za ovaj kraj  – bez njega i Miletića ne bi imali zubnu ambulantu”

Dr. Vlatko Duvnjak posebno je pozdravio dr. Milinovića, zahvalio se na svemu što je radio za ovaj kraj te pozvao ljude da ne nasjedaju na priče da će biti blokirani neki projekti.

“To jednostavno nije istina, jer zbog županije i našeg načelnika ubrzo ćemo imati zubnu ambulantu. To je dokaz da oni koji govore o blokiranju projekata ne govore istinu”, kazao je Duvnjak.

L.O.