Milinović zahvalio se medijima

Potpredsjednik Vlade i ministar zdravvstva i socijalne skrbi mr. Darko Milinović večeras je uputio pismo medijima u kojem zahvaljuje na suradnji koja koja je ostvarena tijekom njegovog mandata.

Pismo donosimo u cjelosti:

Nastavak ispod oglasa

– „ Reformom zdravstva nastojali smo, a vjerujem i uspjeli, zdravstvenu zaštitu građana Republike Hrvatske podići na višu razinu. S druge strane, zbog reforme socijalne skrbi, siguran sam, kvalitetnije i učinkovitije će se pružati podrška onima kojima sustav socijalne skrbi pruža potporu u složenim životnim situacijama.

Kad pogledam sve učinjeno, ponosan sam na svoj rad i rad svojih suradnika, ali svjestan sam toga da još puno posla ostaje učiniti. Stoga sam uvjeren kako će Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi nastaviti s radom na daljnjem uređenju oba sustava, te da će i nadalje ostvarivati dobru suradnju sa strukom, sindikatima, suradnim ustanovama i medijima i u nadolazećem razdoblju.

Na kraju ovog životnog razdoblja, zahvaljujem svim medijima na dosadašnjoj suradnji, na Vašoj ustrajnosti u praćenju moga rada i rada mojih suradnika, te na svim dobronamjernim kritikama koje su nas tjerale da dajemo još više od sebe u cilju uređenja sustava zdravstva i socijalne skrbi. Uvjeren sam da smo u svakom trenutku vodili brigu o dugoročnoj dobrobiti ne samo sustava zdravstva i socijalne skrbi, nego dobrobiti cijele Domovine.

Bilo mi je osobito zadovoljstvo sudjelovati u aktivnostima i projektima koje smo u Republici Hrvatskoj pokrenuli i ostvarili u ovom za nas vrlo intenzivnom razdoblju, te sam uvjeren da će niz započetih inicijativa svakako doprinijeti daljnjem razvoju Republike Hrvatske.

Siguran sam da će moje djelovanje i u oporbi biti konstruktivno, svjestan težine nadolazećeg vremena, te sam uvjeren da će i moj mali doprinos pridonijeti stabilnosti i što bržem izlasku iz krize.
Zahvaljujući se još jednom na Vašoj potpori koju ste mi pružili tijekom obnašanja ove časne i odgovorne dužnosti, radujem se suradnji i u novim okolnostima u kojima ćemo se naći, te koristim priliku zaželjeti Vam puno uspjeha u Vašem osobnom i profesionalnom životu „.

Dražen Prša