Milinović: Županija će financijski potpomoći nosač zvuka „Senjskog Pavarottija“

Župan dr. Darko Milinović primio je danas Voljena Grbca, dugogodišnjeg solista opere HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke i pjevačkog mentora „Senjskog Pavarottija“ Mateja Prpića te Roberta Grubišića, direktora Adria Recordsa koji su informirali Župana o pjevačkoj karijeri i planovima malog Mateja na glazbenoj sceni.
15. svibnja Matea očekuje nastup u dvorani „Vatroslav Lisinski“ na koncertu „Najljepša hrvatska glazbena obiteljska priča“ te u lipnju nastup na poznatom festivalu Melodije Istre i Kvarnera. U produkciji Adria Records Matej priprema i svoj prvi nosač zvuka, CD sa najvećim glazbenim uspješnicama iz njegovog repertoara.
Župan Milinović istaknuo je kako se ponosi Matejom i njegovim talentom i dosadašnjim uspjesima kao što je nastup na talent showu „Supertalent „ gdje je ušao u polufinale. Također, Župan je naglasio kako je Matej već sad postao prepoznatljiv glas Ličko-senjske županije u prilogu čemu govori i njegov nadimak „Senjski Pavarotti“ kako su ga prozvali hrvatski mediji. Istaknuo je kako će županija svakako pratiti i u okviru svojih mogućnosti financijski podržati izdavanje prvog nosača zvuka na čemu su mu Mateovi mentori srdačno zahvalili.

KABINET ŽUPANA

Nastavak ispod oglasa