Milinovićev stožer u problemima!

Kada je jučer oko 10 sati, Darko Milinović došao na Udbinu, svratio je u jedan od kafića gdje su ga gotovo svi htjeli pozdraviti, slikati se sa njim i napraviti selfie. Kada je krenuo na misu, 20-ak minuta prije početka njegov stožer je upao u probleme. Vidjelo se da je Milinović iznimno omiljen među ljudima, pa je put od 200-njak metara do mjesta mise morao prolaziti više od pola sata.

Milinović omiljen među mladima i starijima

Vidjelo se jučer na Udbini da je Milinović omiljen među mladima, ali jednako tako i starijima.  Naime, gotovo da nije bilo osobe koja ga nije pozdravila, slikala se sa njim i poručivali mu “bravo Milinoviću”, “nedajte se”, “nedajte da Milanović i Pusićka vode državu”… a jedan čovjek mu je dobacio “Odlično, mi se Srbije ne bojimo”, aludirajući na Milinovićev govor održan u Gospiću. Jedna starija gospođa, za koju je teže očekivati da prati internet, rekla je “evo našeg odličnog Ličana”, što govori o popularnosti njegovog slogana.

Milinović zapjevao sa Dalmatincima

Svrativši u jedan od kafića, Dalmatinci nisu dali Milinoviću da ode dok sa njima ne zapjeva, što je naravno i učinio. Jednako tako je bilo i sa dalmatinskim bikerima, koji su ga srdačno pozdravili. Kao što smo rekli, Milinovićev stožer je upao u probleme jer je jedva osigurao da on stigne na početak mise. Na Udbini se vidjelo liderstvo i snaga Milinovića koja nagoviješta sigurnu pobjedu.

L.O.