Milinović:„Krenule su laži uoči unutarstranačkih izbora, na što sam već navikao“

Čitajući ovih dana brojne neistine iznesene u pojedinim medijima kako organiziram nekakvu pobunu želim izvijestiti javnost slijedeće:

“Krenule su laži uoči unutarstranačkih izbora na što sam već navikao. To je uobičajena aktivnost pokušaja blaćenja  pred bilo koje izbore, a ovoga puta stranačke. Niti je kako navodi portal Slobodna Lika bilo okupljanja sinoć u Žabici niti će danas  biti ikakvog okupljanja u Čitaoni u Kaniži, tako da niti sam mogao niti sam bio na zamišljenim skupovima u nečijoj glavi. Napominjem da ću se  kao Župan i kao član Predsjedništva HDZ – a na nacionalnoj razini odazvati na svaki poziv bilo kojeg Temeljnog ogranka ili Mjesnog odbora ukoliko ga dobijem.

Nastavak ispod oglasa

Jednako tako bio sam na poziv predsjednika Mjesnog odbora i Temeljnog ogranka HDZ – a u Ličkom Novom  jer to smatram svojom dužnošću. Vidim da vlada na jednom portalu veliki interes gdje ću se pojaviti pa kao što sam se jučer pojavio na poziv Incijativnog odbora  i Vladimira Tomaića na Krasnom tako ću se sukladno svom vremenu odazivati na sve pozive koji mi pristignu kao Županu, članu Predsjedništva HDZ – a na nacionalnoj razini  ili običnom građaninu.”

Župan dr. Darko Milinović