Foto: TV LOKI

Uvijek je život bio nekome majka, a nekome maćeha. Dok  je većinu nas mazio, drugima bi uvijek okretao leđa. Takav nepravedni život već godinama kao stigma sustiže Milku Perić iz Udbine. Milka je poznatija kao Crvenkapica, ali s obzirom na uvjete života bolje bi joj pristajao bilo koji drugi, manje bajkoviti nadimak. Milka već godinama živi kao beskućnica. Preskromna, nikad nije tražila da joj se pomogne, da joj život na kratko pokaže onu ljepšu stranu i barem omogući krov nad glavom  gdje bi mogla živjeti, kuhati, grijati se, spavati i sanjati. Neki drugi, bolji život…

Nakon što su vijesti o oboljelima od koronavirusa na Udbini obišle Hrvatsku, mnogi korisnici društvenih mreža su se zabrinuli za Milku koja ima status internet zvijezde. Kako doznaje portal Lika online Milka je dobro, a jučer su je posjetili članovi Stožera civilne zaštite Općine Udbina koji su joj donijeli hranu.

Kao što je već od ranije poznato, za područje općine Udbina proglašena je karantena koja će trajati 14 dana nakon što se ustanovi posljednji oboljeli od koronavirusa.

L.O.