Ministar Horvat u radnom posjetu Ličko-senjskoj županiji

Ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat
Ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat

Ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat sa suradnicima u petak, 20. svibnja 2016 godine u radnom je posjetu Ličko-senjskoj županiji. Posjet je organiziran u sklopu predstavljanja mjera i programa poticanja poduzetništva pod nazivom „MINPO JE TU ZA VAS“ u hrvatskim županijama s ciljem izravnog razgovora s predstavnicima lokalne i regionalne samouprave i poduzetnicima.

Posjet će započeti u 9.00 sati na Plitvičkim jezerima u hotelu „Jezero“ gdje će ministar Horvat pozdraviti sudionike Prve poslovne i poduzetničke međunarodne konferencije, BEE konferencije (Business & Entrepreneurial Economics Conference Program). Na konferenciji sudjeluju ekonomski stručnjaci iz 27 zemalja, a održava se pod pokroviteljstvom Ureda Predsjednice, Ministarstva poduzetništva i obrta te Hrvatske gospodarske komore.

Nastavak ispod oglasa

U zgradi Ličko-senjske županije (F.Tuđmana 4, Gospić) u 10.30 sati ministar Horvat sastat će se sa županom Milanom Kolićem i njegovim suradnicima.

U 11.30 sati u Kulturno-informativnom centru u Gospiću (Budačka 12), u suradnji s HGK Županijskom komorom Otočac i Obrtničkom komorom Ličko senjske županije, ministar Darko Horvat i pomoćnica ministra Ana Mandac poduzetnicima će predstaviti mjere i programe poticaja koje Ministarstvo poduzetništva i obrta provodi u ovoj godini.

U pratnji domaćina, u 13 sati ministar Horvat i njegovi suradnici posjetit će gospićku Poslovnu zonu i Tvornicu pekarskih i slastičarskih proizvoda TUŠAK d.o.o.

L.O.