Na poziv župana Milinovića ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved na obilježavanju Dana Ličko-senjske županije

0

Svečanost obilježavanja 23. svibnja, Dana Ličko-senjske županije i datuma rođenja hrvatskog političara i ideologa, Oca Domovine, dr. Ante Starčevića obilježena je danas prigodnom svečanošću.

Ovom prigodom župan dr. Darko Milinović sa suradnicima odao je počast polaganjem vijenca i paljenjem svijeća dr. Anti Starčeviću u njegovom Spomen domu u Velikom Žitniku. Počast Ocu domovine odali su i predstavnici Udruga proizašlih iz Domovinskog rata.

Oglas

Uslijedilo je odavanje počasti herojima Domovinskog rata kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata kao i prvom hrvatskom predsjedniku i počasnom građaninu Ličko-senjske županije dr. Franji Tuđmanu. U ime Vlade Republike Hrvatske kao izaslanik predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića polaganjem vijenca i paljenjem svijeće dužnu počast odao je i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

U ime Ličko-senjske županije vijence su položili župan dr. Darko Milinović i predsjednik Županijske skupštine Marijan Kustić sa suradnicima, kao i predstavnici Udruga proizašlih iz Domovinskog rata.

Riječi molitve predvodio je gospićki župnik Mario Vazgeč.

L.O.