Nakon što je jučer kandidat za župana ličko-senjskog dr. Darko Milinović na press konferenciji najavio drugu etapu predizborne kampanje koalicije HDZ-HSS-HSP AS-HSU pod sloganom „Započnimo novu priču“, iz cijele Ličko-senjske županije stizale su brojne poruke potpore. Pri tome su se posebno isticali mladi koje su oduševili konkretni projekti što bi ovom dijelu Hrvatske trebali označiti nova i bolja vremena. Sve je kulminiralo današnjim okupljanjem više stotina mladih u gospićkom KIC-u koji su došli dati potporu dr. Milinoviću i njegovom timu.

Milinović: Ovi mladi nisu samo snaga Ličko-senjske županije nego i Hrvatske

Dr. Milinović je ponovio svoju vjeru u mlade te ovaj veliki broj mladih ljudi nazvao svojim proširenim Izbornim stožerom, snagom koja se izdiže svojom pozitivnom energijom i htijenjem za stvaranjem bolje sutrašnjice.
Budući smo od dr. Milinovića navikli da govori „bez rukavica“ tako se i danas osvrnuo na neke natpise u medijima vezane uz fotografiju objavljenu na jednom facebook-profilu. Prema njegovim riječima svoje stavove o totalitarnim režimima izrekao je u puno navrata, pri čemu je i danas dosljedan. Mlade je pozvao da se ponose svojom Domovinom i dosezima Domovinskog rata, svojim korijenima i nacijom.

Milinović mladima: U vašem srcu mora biti ogromno srce za hrvatstvo i različitosti

-U vašim srcima mora biti ogromni prostor za hrvatstvo, i to posebno ističite, jednako tako, veliki prostor u vašim srcima mora biti i za različitosti. To je spoj za snažnu i modernu Domovinu za koju smo se borili, poručio je Milinović mladima.

U znak odobravanja politike za koju se zalaže, mladi su Milinovića nakon ove izjave popratili dugotrajnim pljeskom.

L. O.