Mladi gospićki rukometaši oduševili cijeli Rukometni kamp na Hvaru

Ove godine je Rukometni kamp Balić&Metličić na Jelsi (Hvar) od 8. do 13. srpnja 2021. godine okupio 134 mlada rukometaša i rukometašice iz cijele Hrvatske. Bilo je to 14. izdanje rukometnog kampa u organizaciji kluba koji nosi ime po našim rukometnim legendama.

Osokoljeni nezaboravnim iskustvima i doživljajima koje im je donio kamp u Gospiću, samo par dana nakon prvi su puta mladi rukometaši Gospića otputovali na neki rukometni kamp.

Nastavak ispod oglasa

Na Jelsu ih se uputilo čak 13 (9 dječaka i 4 djevojčice), te su se nakon šest dana treniranja pod palicom rukometnih idola cijele Hrvatske u Gospić vratili oduševljeni.

Treninge su, između ostalih, vodili Ivano Balić, Petar Metličić, Ljubo Vukić i Dalibor Anušić redom proslavljeni reprezentativci Hrvatske, a rukometne nade Rukometnog kluba „Gospić“, su  strpljivo upijale sve sugestije i savjete kako bi unaprijedili svoja rukometna znanja i sposobnosti. Bilo je tu i velikih upućenih pohvala od svjetski poznatih rukometaša što je njih, njihove roditelje i trenere dodatno veselilo.

Uz treniranje, sudionici su imali dovoljno vremena za druženje, kupanje, šetnje gradom i druge slobodne aktivnosti. Nakon pet dana uživanja, posljednji, šesti, dan donio je informaciju koja je Rukometni klub „Gospić“ učinila ponosnijima no što su to mogli zamisliti.

Organizator je igračicu Gospića Saru Vukelić proglasio najbolljom polaznicom kampa, što je dodatno ispunilo srca roditelja, trenera, prijatelja i suigrača.

Ovim putem rukometaši se zahvaljuju RK Balić&Metličić i Ivici Marašu na odličnoj organizaciji, te čestitaju svim svojim članovima sudionicima kampa na ponašanju i prikazanom rukometnom znanju čime su sebe, svoje roditelje, svoj klub i grad prezentirali na najbolji mogući način.O

L. O./RK Gospić