Mladi Milinoviću: “Odličan si!!!“

Milinović je danas započeo kampanju u svom rodnom Gospiću gdje mu je  stotinjak mladih iz cijele županije poručilo – „odličan si!“.

Zanimalo nas je zašto će mladi dati svoj glas Darku Milinoviću? Jednostavno su nam rekli  „zato jer je odličan“.

POBJEDNIČKI MENTALITET

Takva je atmosfera vladala tijekom čitave tiskovne konferencije, pobjednička, mladenačka i vesela. Milinović je već sad pokazao u prvom nastupu svoj pobjednički mentalitet i snagu okupljanja što su bitni preduvjeti za trijumf na izborima.  Već prvim nastupom zaokupio je pažnju, ne samo u Ličko-senjskoj županiji nego i u cijeloj Hrvatskoj. Na samom Milinoviću se je moglo iščitati zadovoljstvo i ponos što je okupio ovakav stručni stožer koji obiluje mladim ljudima. Kada su mu poručili „glasovat ćemo za tebe jer si odličan“ nije im ostao dužan te je poručio- „neka Hrvatska vidi da u Lici stanuje mladost, i to je poruka svima onima koji omalovažavaju Ličko-senjsku županiju da je mala.“

MILINOVIĆEV ODLIČAN IZBOR

„Vi niste samo budućnost ove županije, vi ste budućnost cijele Hrvatske“. Pozvao ih je da se aktivno uključe u politiku jer među njima kako je rekao ima onih koji će postati lideri svojih generacija. Još jednu snažnu poruku poslao je Milinović, imenujući Anelu Serdar Pašalić za šeficu stožera i Jadranku Pejnović za direktoricu kampanje, te predsjednika mladeži Biljana za koordinatora. Dao je jasno doznanja na taj način da žene moraju zauzimati bitnu ulogu, ne samo u njegovoj kampanji nego u politici uopće.

MILINOVIĆEV SLOGAN „Odličan“ POBUDIO NACIONALNU PAŽNJU

Tiskovnoj je nazočio velik broj novinara uključujući i nacionalne medije. Opći dojam nas novinara je taj da je Milinović još jednom pokazao pobjednički mentalitet i liderstvo, a mnoge je ugodno iznenadio odabirom  najbližih suradnika u svom stožeru kao i orginalnim sloganom „Odličan“. Dojam je, dok su neki rano startali i već se potrošili u kampanju, Milinović je tek počeo.

L.O.