Mladi rukometaši Gospića brončani na početku priprema za proljetni dio sezone

0

Rukometaši RK “Gospić” generacija 2008. jučer su sudjelovali na turniru u Solinu i u jakoj konkurenciji osvojili treće mjesto.

Nakon novogodišnje pauze i više od 20 dana bez treninga krenule su pripreme za proljetnu polusezonu. Nakon dva “okupljanja” na kojima je naglasak bio na fizičkoj pripremi mladi rukometaši Gospića su otputovali na veoma jaki turnir u Solin.

Oglas

Uz njih na turniru su sudjelovale ekipe Zadra 2013, Dugopolja, Metkovića, Solina i Ljubuškog, te se mogao vidjeti veoma dobar rukomet.

Na igračima Gospića je bilo vidljivo da nisu “unutra” koliko se to od njih očekivalo te da im fali ritam treninga, no turnir je poslužio da se vide i isprobaju neke druge opcije, što se i uspjelo.

Nakon uvjerljive pobjede protiv Metkovića uslijedila je u prvom poluvremenu bezvoljna i neodlučna igra protiv odličnog Dugopolja koji je na odmor otišao s prednošću od čak 9 pogodaka razlike (13:4). Probudili su se igrači Gospića u nastavku i fantastičnom serijom 6:0  smanjili na 13:10, no sudar dvojice igrača primorao ih je na izmjene te nisu uspjeli preokrenuti razultat.

U utakmici za 3. mjesto su od početka pokazali da će bronca otići put Gospića. Tijekom utakmice su vodili i 10 pogodaka razlike, da bi nakon posljednjeg sučevog zvižduka semafor pokazivao 16:12 u korist Gospićana.

Na turniru je veoma raspoložen bio Karlo Korečić koji je proglašen najboljim golmanom turnira.

  • RK METKOVIĆ – RK GOSPIĆ 13:24
  • RK GOSPIĆ – RK DUGOPOLJE 13:18
  • RK GOSPIĆ – RK SOLIN 16:12

L.O. / RK Gospić