Na subotnjem sastanku članova MNK „Karlobag“ odlučeno je da će se ovogodišnji 4.Malonogometni turnir „Heroji Domovinskog rata“ održati povodom proslave Domovinske zahvalnosti, dana pobjede i dana Hrvatskih branitelja. Turnir će se održati 6. kolovoza na općinskom malonogometnom igralištu „Laktinac“. Prema protokolu sve će započeti 2. kolovoza od 18.30 sati polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i sv. misom zadušnicom. Nakon toga slijedi izvlačenje skupina malonogometnog turnira.
Popularnost karlobaškog malonogometnog turnira je postojana jer će se i ove godine nadmetati 8 ekipa. Malonogometni turnir odigrat će se 6, kolovoza s početkom od 16 sati. Sudionici turnira bit će raspoređeni u dvije skupine po 4 momčadi. Prvoplasirane momčadi iz svake skupine igrat će finale turnira, dok će drugoplasirane momčadi u borbu za 3 mjesto sa Herojima. Finalna utakmica koja će donijeti ovogodišnjeg pobjednika biti će na rasporedu iza ponoći u 00:30 sati. Branitelji naslova iz 2015 godine je momčad Specijalne policije „Tigrovi“ iz Gospića. Organizatori turnira i ove godine očekuju veliko zanimanje publike za taj sportski događaj. Turniru će i ove godine prisustovati mnogi uvaženi gosti i uzvanici. Priprema se bogati sportski i zabavni program na sam dan odžavanja malonogometnog turnira, a vrhunac večeri nas očekuje nešto prije ponoći kada će organizatori turnira izvesti poseban program u čast svim stradalim braniteljima po kojima je turnir i nazvan. Evo što o svemu kaže predstavnik organizatora Ivica Došen.
-Velikim zalaganjem volontera i svih članova organizacije, uz potporu brojnih sponzora i medijskih pokrovitelja uspjeli smo zadnje tri godine ovaj malonogometni turnir u Karlobagu, podignuti na jednu visoku razinu i koji je postao središnji sporski događaj u Karlobagu povodom proslave od završetka vojno redarstvene akcije Oluja. Drago nam je da se na ovaj način svi zajedno možemo prisjetiti svih naših branitelja koji su dali nemjerljivi doprinos u stvaranju neovisne Republike Hrvatske. Pozivamo još jednom sve vas da svojim dolaskom uveličate ovogodišnji dvodnevni program proslave u Karlobagu, rekao nam je voditelj organizacije turnira Ivica Došen.

H. J.