Na adresu portala Lika online stiglo je priopćenje za javnost povodom održavanja okruglog stola pod nazivom „Mogućnosti pripreme i financiranja razvojnih projekata jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave s područja Ličko-senjske županije iz europskih fondova u razdoblju 2014.-2020. godine“. Priopćenje objavljujemo u cijelosti:

Poštovane/i,

Ličko-senjska županija i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s Agencijom za regionalni razvoj Republike Hrvatske i Razvojnom agencijom Ličko-senjske županije – LIRA-om organiziraju okrugli stol na temu:
„Mogućnosti pripreme i financiranja razvojnih projekata jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave s područja Ličko-senjske županije iz europskih fondova u razdoblju 2014.-2020. godine.“
Okrugli stol koji će se održati u srijedu 14. svibnja 2014. godine s početkom u 11.00 sati u Kulturno Informativnom Centru Gospić, Budačka 12 u Gospiću, organizira se s namjerom da se na nivou Županije pokrene rasprava o stanju pripremljenosti razvojnih projekata jedinica lokalne samouprave s područja naše Županije, kao i ustanova kojima je osnivač Ličko-senjska županija, a radi stvaranja uvjeta za prijavu i financiranje istih putem očekivanih natječaja u okviru raspoloživih fondova Europske unije.

Na okrugli stol pozivani su gradonačelnici / načelnici jedinica lokalne samouprave, rukovoditelji ustanova kojima je osnivač Županija, kao i rukovoditelji potpornih institucija s područja Županije i njihovi suradnici zaduženi za pripremu i razvoj projekata.
Nakon pozdravne riječi župana g. Milana Kolića uvodne prezentacije održati će gđa Ines Kos, ravnateljica Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske i gđa Ana Markuz, načelnica Sektora za provedbu razvojnih programa Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

PROČELNICA

Sanja Vladetić Pavelić dipl.uč.v.r.