Darko Milinović

Darko Milinović danas je u priopćenju za javnost ponovno pozvao Tomislava Karamarka da se povuče iz utrke za predsjednika HDZ-a.

`Hrvatska javnost još jednom je vidjela da Tomislav Karamarko nema hrabrosti dati odgovor ni na jedno postavljeno mu pitanje.

Govorio je o svojoj ulozi u detuđmanizaciji, i rušenju HDZ-a sa Stipom Mesićem. O aferama niti slova. Tvrdi da je bio marginaliziran za vrijeme privatizacijskog kriminala, što može biti čak i točno. Međutim, bio je visoko pozicioniran kao onaj koji je morao spriječiti najveće korupcijske afere u Hrvatskoj, kao što su INA, Podravka i HAC. O tome sam tražio da se izjasni. Nedavanje odgovora na ta pitanja ostavlja ogromni prostor za špekulacije o njegovoj odgovornosti, pa samim time i umiješanosti u afere koje su uzdrmale političku scenu u Hrvatskoj. Mnogi govore o interesnoj povezanost određenih firmi s Tomislavom Karamarkom, a neki tvrde da za to postoji i dokumentacija koja to potvrđuje. Hrvatska javnost na ta pitanja nije dobila odgovor.

Nakon takve gromoglasne tišine Tomislava Karamarka, moralno bi bilo da povuče svoju kandidaturu.`, stoji u priopćenju Darka Milinovića.

LO