MOST-ovci krenuli iz Otočca

Iako je službeno najavljeno da će Kampanja za IX. Izbornu jedinicu MOST-a započeti danas iz Sinja, sinoć je u gradu Otočcu formiran Stožer za političku kampanju MOST-ta, nezavisnih lista na nivou Ličko-senjske županije.
Kampanja MOST-a započinje službeno u četvrtak no mi smo danas pokrenuli političko djelovanje, odnosno formiranje Stožera za Ličko senjsku županiju. Idući tjedan počinju brojne aktivnosti, tako ćemo imati u Otočcu druženje s građanima, a potom slijedi predstavljanje liste MOST-a u IX. Izbornoj jedinici što će u stvari i biti prvi pravi početak kampanje, u kojoj ćemo obići sve gradove i općine u Ličko-senjskoj županiji. Za razliku od drugih, naša kampanja ogledat će se u aktivnostima na način da ćemo ići od općine do općine, od grada do grada, od kuće do kuće, kazao je Stjepan Kostelac gradonačelnik grada Otočca, četvrti na listi MOST-a u IX. Izbornoj jedinici za izbor zastupnika u Hrvatski sabor.
Dodao je da MOST teži promjenama, i sve ono što su velike političke stranke radile zadnjih petnaest godina građani nisu prihvatili i nisu pokazali podršku i zadovoljstvo. Kako vidimo u kakvom je stanju Hrvatska, MOST je ipak sa svojim djelovanjem u šest mjeseci napravio puno. Svjedoci smo i toga da se pojavilo dosta nezavisnih lista, kao što smo mi u Otočcu sa MOST-om, pojačali smo redove kako kadrovski tako i stručno i uvjeren sam da ćemo osvojiti više mandata nego u prijašnjem sazivu Sabora te time imati otvorene mogućnosti učestvovanja u formiranju nove vlasti čime i stvaranje novog, pozitivnog stanja u Hrvatskoj. Idući tjedan krećemo sa konferencijama za novinare, kada ćemo imati mogućnost predstaviti naš program i sve ono što želimo učiniti za građane u Ličko senjskoj županiji a time u u Hrvatskoj, kazao je Kostelac.
Dražen Prša