Na Baškim Oštarijama uspješno održana utrka „Baške Oštarije Trail“

0

Uz sudjelovanje mnoštva natjecatelja, danas je kod hostela Baške Oštarije održana prva utrka „Baške Oštarije Trail“ u organizaciji Atletskog kluba „Velebit 2001.“ iz Gospića. Kako nas je izvijestio predsjednik AK „Velebit 2001.“ Marko Pražić, na duljoj stazi natjecalo se 18 trkača, na kraćoj 67, dok je u dječjoj konkurenciji trčalo 100-tinjak djece.
U muškoj konkurenciji najbrži na duljoj dionici bio je Davor Šikić iz AK „Velebit 2001.“, drugo vrijeme imao je Goran Poznanović iz AK „Plitvice“, a treći je bio Robert Starčević iz AK „Zaprešić“.

U ženskoj konkurenciji najbolja na dugoj stazi bila je Lana Ostojić iz AK „Plitvice“. Druga je bila Nina Blečić iz SKR „Rika“, a treća Vesela Brajković TK „Swibir“.
Na kraćoj stazi je u među muškima slavio Leonardo Pavlina iz AK „Plitvice“, dok je u ženskoj konkurenciji najbolja bila Klara Prpić iz AK „Velebit 2001.“.
Nakon sretno okončanog natjecanja uslijedilo je druženje u hladovini hostela, uz grah i prepričavanje brojnih detalja odlično organizirane i provedene utrke čiji su suorganizatori bili Općina Karlobag, Park Prirode Velebit i HGSS-Stanica Gospić, uz potporu mnogih sponzora.

Oglas

L. O.