Na Grabovači nas opet očekuje dobar provod!!!

Božićni događaji kakve organiziraju Perušićani mogu se uspoređivati s događanjima ove vrste i s mnogo većim gradovima. Samo što Perušić ima PP Grabovaču koja je doista originalno mjesto za Božićne čarolije. Nakon prošlogodišnje pauze, u subotu 4. prosinca 2021. godine, s početkom u 16 sati Božićna čarolija opet dolazi na Grabovaču! Očekuje nas bogat program uz mnoštvo lampica, zabave i božićnih pjesama. Na Malom božićnom sajmu moći ćemo se zasladiti domaćim kolačima i kupiti prigodne božićne ukrase i suvenire. Na šanku „Kod Rudolfa“ će nas ugrijati toplo kuhano vino i neizostavne kobasice, a za sladokusce tu su i božićni uštipci (ili po novo-ličkom fritule).

PP Grabovača nas sve ovim putem poziva da zavirimo u Zemlju sobova, osiguramo si nagradu kupnjom tombole i zajedno stvorimo nezaboravne uspomenu fotografiranjem na posebno ukrašenim fotopunktovima. Kao i svaki put dosada Čarolija donosi nove kutke, a ove godine to je Zemlja slatkiša (Candyland). Za najmlađe tu su još i Božićna pričaonica i božićni facepainting. Svako dijete razveselit će maleni slatki paketić, a sve svoje malo veće želje moći će poslati Poštom Djeda Božićnjaka.
Ovo je već dovoljno razloga za posjetu Božićnoj čaroliji na Grabovači i barem na jedan dan zaboravimo brige, „napunimo životne baterije“, ispunimo se pozitivnom energijom, dobrim željama i veseljem kako to samo djeca i neki odrasli znaju!

Božićnu čaroliju zajedničkim snagama organiziraju Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“, Narodna knjižnica Općine Perušić i Turistička zajednica Općine Perušić. Uz nezaobilaznu trendovsku poruku: Sav program održavat će se u skladu s važećim epidemiološkim mjerama. Ulaz moguć uz predočenje COVID potvrde.

L. O.