Na izvanrednoj skupštini izabrano novo vodstvo udruge AnimalLika

U Gospiću je jučer održana izvanredna skupština udruge AnimalLika na kojoj je izabrano novo vodstvo. Obavijest o promjenama objavljena je putem službene Facebook stranice. Objavu prenosimo u cijelosti.

“Dragi sugrađani, donatori, pratitelji te podržavatelji rada Udruge za zaštitu životinja AnimalLika,

Nastavak ispod oglasa

ovim putem želimo Vas obavijestiti o promjenama koje su se dogodile na izvanrednoj skupštini koja je održana 16.listopada 2019.godine, a koje se odnose na novo vodstvo same Udruge.
U ovom kratkom obraćanju ne želimo trošiti riječi zbog čega su se dogodile te promjene pogotovo što ne želimo isticati negativan povod koji je doveo do istih. Ono negativno u rukama je institucija koje će se baviti odgovornosti osobe koji je pod krinkom imena Udruge AnimaLika činila loše stvari i zanemarila sam cilj i svrhu osnivanja Udruge. Nemojte se niti truditi odgonetnuti što se dogodilo i nemojte puštati mašti na volju. Vjerujte nam, nije vrijedno. Ono što vrijedi je nastavak rada Udruge koja želi nastaviti pomagati životinjama u potrebi. Pred nama je izazov ispravljanja ” krivih Drina”, ali ne bojimo se mi dokle god je ljubavi prema životinjama i
predanosti u ostvarivanju cilja i svrhe postojanja Udruge.
Složiti ćete se , dragi sugrađani, da je postojanje ovakve vrste udruženja prijeko potrebno u našoj sredini s obzirom na veliki broj napuštenih životinja i vjerujemo kako ćete podržati naš daljnji rad. Kako je Udruga neprofitna organizacija i dalje nam je potrebna Vaša pomoć. Pomoći možete uplatom donacija na račun Udruge otvoren u PBZ: HR842340091110921287.
Možete kupiti hranu, pokloniti nam stare deke, posteljinu, ručnike. Unaprijed smo zahvalni i veselimo se suradnji. Jamčimo Vam transparentnost svake kune koju izdvojite za potrebite njuškice.
Eto, za sada toliko. Budite dobri prema životinjama 😊”

Dragi sugrađani, donatori, pratitelji te podržavatelji rada Udruge za zaštitu životinja AnimalLika, ovim putem želimo…

Objavljuje Udruga za zaštitu životinja AnimalLikaČetvrtak, 17. listopada 2019.