Na kavi s načelnikom Brinja…

U duhu tradicije, druženja i informiranja građana Općine Brinje danas se načelnik Zlatko Fumić susreo sa sugrađanima. U dvorani Kulturno-informativnog centra Brinje okupilo se 30-ak građana. Tijekom susreta koji je trajao gotovo tri sata „pljuštala“ su pitanja na koje je načelnik Fumić sa suradnicima davao odgovore.

-Najviše je pitanja bilo vezano uz infrastrukturu. Ova je zima pogubno djelovala na ceste pa su i mnoga pitanja bila usmjerena na takve teme. Ličke su zime nepredvidive, ali čim se steknu povoljni vremenski uvjeti nastavit će se s radovima.
Postavljena su mnoga pitanja, a sva su bila vezana uz poboljšavanje uvjeta života u našoj općini. Bilo je govora i o sveobuhvatnoj sanaciji Mjesnog groblja. Neke građane zanimalo okončanje radova na energani Brinje. Očekujemo da bi Energana počela s radom tijekom svibnja, kada će se ondje u I. fazi zaposliti 20 ljudi. Već je najavljena izgradnja II. faze kada će se tražiti angažman za 80 do 100 radnika, rekao nam je načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić.

Nastavak ispod oglasa

Izgradnja II. faze Energane podrazumijevat će proširenje sadašnjih kapaciteta, izgradnju paletare i pilane. Radovi na tim postrojenjima također će se nastaviti tijekom svibnja.

L. O.