Na Plitvičkim jezerima sve popunjeno za doček Nove godine!!!

Prije nego li je novogodišnji booking u NP Plitvička jezera dosegao zadnji tajming, iz destinacije koja jedina u Lici ima organiziran doček Nove godine u zatvorenom prostoru stižu odlične vijesti. S nama ih je podijelio glasnogovornik ove ustanove Ognjen Borčić.

-Već sada je za ovu prigodu sasvim popunjen restoran „Lička kuća“. Booking je također potpun i u hotelu „Jezero“ gdje još postoji mogućnost korištenja nekoliko aranžmana, ali je za sam doček 2022. godine sve popunjeno.

To znači da je odaziv gostiju fantastičan, a na određeni način se definira i sjajan imidž ove ustanove u javnom prostoru. Kao i uvijek, tako i danas ima nešto posjetitelja Nacionalnog parka, pri čemu vidikovac na Ulazu br. 1 uvijek ima svoje poklonike. U svako doba godine i po svim vremenskim prilikama, zaključuje Ognjen Borčić.

Ove riječi zapravo šalju sjajnu poruku po kojoj niti korona-nije uspjela slomiti NP Plitvička jezera. Poslovni perimetar parka je ponešto skučen zbog pandemijskih dosega COVID-19, ali nikako nije umanjio značenje ove ustanove i prirodnih posebnosti o kojima ona skrbi.

L.O.