Na području Brinja teško je prognozirati izbor za župana, ali…

Na sljedećim lokalnim izborima politički takmaci doslovno će se nadmetati za svaki dom, za svaku obitelj. Kakva će biti bitka za župana ličko-senjskog pitali smo načelnika Općine Brinje Zlatka Fumića (HSS). Ovaj političar i načelnik vrlo je popularan u ovome kraju gdje slovi kao „prvi među jednakima“, osoba koja je vrlo zaslužna za ukupni boljitak toga kraja.

-Teško je prognozirati izbore za župana i ja to nerado činim. Prije četiri godine dr. Darko Milinović ovdje je dobio 75 posto glasova. HDZ ovdje nije više tako jak kao prije, a i pitanje tko će i kako odraditi njihove predizborne zadaće.

Nastavak ispod oglasa

Milinović je ovdje vrlo jak kao župan, kao osoba s visokim rejtingom i kvalitetama. To ljudi uvažavaju. Na građanima  je ipak konačna odluka, rekao nam je načelnik Zlatko Fumić.

Mnogi građani Brinja cijene činjenicu da je župan dr. Darko Milinović najzaslužniji što se u ovome dijelu Like održalo mljekarstvo kada je lani prijetila obustava otkupa mlijeka i tako došla u pitanje egzistencija mnogih obitelji. Ne treba zaboraviti niti brojna druga ulaganja, posebice kada je u putanju školstvo i zdravstvo. Koliko se toga građani sjećaju, pokazat će ovi izbori.

L. O.