Na sljedećim lokalnim izborima politički takmaci doslovno će se nadmetati za svaki dom, za svaku obitelj. Kakva će biti bitka za župana ličko-senjskog pitali smo načelnika Općine Brinje Zlatka Fumića (HSS). Ovaj političar i načelnik vrlo je popularan u ovome kraju gdje slovi kao „prvi među jednakima“, osoba koja je vrlo zaslužna za ukupni boljitak toga kraja.

-Teško je prognozirati izbore za župana i ja to nerado činim. Prije četiri godine dr. Darko Milinović ovdje je dobio 75 posto glasova. HDZ ovdje nije više tako jak kao prije, a i pitanje tko će i kako odraditi njihove predizborne zadaće.

Milinović je ovdje vrlo jak kao župan, kao osoba s visokim rejtingom i kvalitetama. To ljudi uvažavaju. Na građanima  je ipak konačna odluka, rekao nam je načelnik Zlatko Fumić.

Mnogi građani Brinja cijene činjenicu da je župan dr. Darko Milinović najzaslužniji što se u ovome dijelu Like održalo mljekarstvo kada je lani prijetila obustava otkupa mlijeka i tako došla u pitanje egzistencija mnogih obitelji. Ne treba zaboraviti niti brojna druga ulaganja, posebice kada je u putanju školstvo i zdravstvo. Koliko se toga građani sjećaju, pokazat će ovi izbori.

L. O.