Na proljeće realizacija novih projekata na području Udbine

U većini dijelova Ličko-senjske županije  mnogi su projekti „na čekanju“ zbog varljive i nepredvidive zime. Među jedinicama lokalne samouprave koje imaju pripremljene mnoštvo projekata svakako se ubraja i Općina Udbina. Načelnik općine Josip Seuček nam je naveo nekoliko krucijalno važnih objekata čija će realizacija svakako pospješiti kvalitetu života građana.

-Sada spomenimo samo dva projekta. Slijedi alfaltiranja ceste na dionici Podudbina-Rebić. Projekt smo pripremili i u iznosu od 2 240 000 kuna financirat će se sredstvima iz EU fondova. Nastavlja se uređenje same Udbine. Na redu je uređenje Katedralske ulice, točnije izgradnja nogostupa u duljini cca. 650 metara. Kao i pri izgradnji prošloga projekta vezanog uz nogostupe i  ovo će biti realizirano uz pomoć Županijske uprave za ceste, rekao nam je načelnik Josip Seuček.

Uz mnoštvo aktivnih gospodarskih subjekata i infrastrukturnih projekata područje Općine Udbina na najboljem je putu definiranja svoje strategije razvoja koja bi u konačnici značila otvaranje novih radnih mjesta, povećanje broja stanovnika i povećavanje razine kvalitete života u ovoj ličkoj općini.

M.S.