Na Veliki četvrtak također izravni prijenos Svete mise iz gospićke katedrale

Zbog okolnosti vezanim uz epidemiju koronavirusa misna slavlja i obrede u Velikom tjednu gospićko-senjski biskup mons. Zdenko Križić slavit će bez vjernika u katedrali Navještenja blažene djevice Marije, upravo kako to propisuje Nacionalni stožer civilne zaštite.  Sve svete mise i obrede iz gospićke Katedrale vjernici će moći pratiti putem izravnog prijenosa na Facebook stranici Gospićko-senjske biskupije.

Na ovaj smo način mogli pratiti i svetu misu na nedjelju muke Gospodinove – Cvjetnicu. U ovo je vrijeme prijašnjih godina gospićka katedrala bila uvijek premala da bi primila sve vjernike što su željeli svjedočiti svakom detalju vezanom uz Uskrs, najveći kršćanski blagdan. Kako doznajemo prijenos mise na Cvjetnicu putem Interneta pratilo je mnoštvo ljudi da bi  barem donekle utažili potrebe vjernika da budu sa svojim pastirom na taj veliki dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki četvrtak obilježit ćemo  9. travnja kada će misu Večere Gospodnje u gospićkoj katedrali Navještenja BDM s početkom u 18 sati također predvoditi  gospićko-senjski biskup mons. Zdenko Križić. Ovaj događaj također će se moći izravno pratiti na facebook stranici Gospićko-senjske biskupije.

L.O.