Načelnik Fumić uputio zahvalu svima koji su sudjelovali u čišćenju snijega

Povodom višednevne borbe sa snježnim nevremenom, načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić  uputio je zahvalu svima koji su sudjelovali u čišćenju snijega, ali i sugrađanima na strpljenju tijekom trajanja borbe s prirodom. Zahvalu prenosimo i cijelosti:

Dragi sugrađani, 

Sve dionice i svi mjesni odbori su očišćeni od snijega osim jedne manje dionice u Vodoteču. Danas smo pristupili proširenju cesta odnosno rade se ugibališta kako bi se automobili mogli lakše mimoilaziti na uskim prometnicama. Također, naš komunalni redar zajedno s vatrogascima i djelatnicima javnih radova obilazi stare i nemoćne stanovnike općine kako bi im pomogli očistiti dvorišta i prilazne putove. S ovim snijegom i zapusima koji su mjestimice dosezali i po 3-5 metara borili smo se 5 dana uz neprekidan rad 8 strojeva koji se nisu zaustavljali niti noću niti po najvećoj oluji. 

Ovim putem se zahvaljujem svima uključenima u rad zimske službe na trudu i požrtvovnosti, svima koji su na bilo koji način pridonijeli i pomogli u snježnoj nepogodi koja nas je zahvatila, a posebno se zahvaljujem našim građanima na velikom strpljenju i razumijevanju nastale situacije. 

Vaš načelnik Zlatko  Fumić

Nastavak ispod oglasa